dagen före dagen

jag blir då 21 år imorgon.. hoppas jag blir lite visare... inte för att jag tror det, men man kan ju alltid hoppas, jag lever på hoppet.. haha nej jag lever faktiskt väldigt bra där. har ju intenet nu! äntligen. inte lika kul med räkningar, men nu kan jag surfa o uppdatera här o allt.. det är ju bra.

oj vad hon växer, tur att jag ska hem till midsommar. så söt.. =) kanske man ska våga fråga om han vill med? om de är någon annan som vill med. måste ju visa dom paradiset på sommaren. =) hehe

image18

detta var en fest på 16 maj... dagen efetr var helt galen, så mkt folk det är i oslo... herre jesus... men det var en nice både 16 maj o 17 maj,, nu har jag fått uppleve det... o alla hade på sig sån där dräkt... fy vad alla var fula... fast tror inte jag o emma var så snygga heller... tacka vet jag solbrillor... =) sverre o jag på bilden..

o vi har jaft ett spöke här.. uff.. emma var livrädd, jag märkte ju inget. men hon o en till gjorde det..

jaja han verkar borta iaf...

o till helgen blir det firande för mig hos maria o robert =) nice o nästa lördag ska vi på båttur med jobbet! gott med mat o dricka.. o innan det är det musikens dag.. då ska man vara på det... kommer vara helt slut på söndagen nästa vecka... men det får vi ta då... först ska jag ta mig igenom denna söndagen. haha =) dom är väldigt givmilda robert o maria... men men =)

ledig idag. kunde inte jag vara ledig imån istället. fast det hade väl varit värre o vara ledig o ensam på sin födelse dag... alla jobbar ju. o emma har lämnat mig o tog en affärsresa till danmark med löfbergs lila.. vill oxå vara lite chef på ikea. fast tror jag har det bättre på mitt jobb än hon.. jaja...


ses snart!

Kommentarer
Postat av: Affe

Bra att du börjar dela med dig lite av dina hemligheter Julia, var på tiden ;)
Grattis igen förresten!
Kram på dig 21-åringen :)

2007-05-24 @ 17:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback