JEANS FRÅN KAPPAHL NÅGON?

Nu satsar de før fullt i sina butiker. Kanske något att kolla in? Vem ær inte alltid på jakt efter den perfekta fiten. Jag har då inte hittat den æn iaf. Putrumpa och smala ben. Kan någon tænka på mig?


TRO DET ELLER EJ

Idag ska jag træna. Ska testa något nytt på Elixia som heter Flow Stor Ball. Det ska bli intressant. Det håller inte och vara støttemedlem lixom. Någon som vill ta øver mitt kort kanske? Har ju billigare pris æn alla andra. Kanske det blir lite mer kul om man hade haft lite snygga træningsklæder.



dessa från hm


ORKESTERKAVAJ NÅGON?


Då hade jag lætt valt denna från ellos. 399:- ær priset.

JA TACK

Allt finns att buda på på ebay.com & just det, min glittriga zigzagtrøja kom idag! Tuff!



NI HAR VÆL KANSKE HØRT DENNA?

Jan Thomas nya låt.


MYSIG SØNDAG IGÅR

Igår var ringde L-E på dørren som han brukar gøra på søndagar. Men denna gången stannade vi inte inne utan det blev en tur till Ypsilon bar dær vi drack kaffe o cola och snackade om vad som hænde på lørdagen och vad som kommer ske i Hemsedal i påsken! Sedan gick vi hemåt. Mr S och jag satte oss i bilen och åkte till Mr S storebror. Dær vi satt och gullade med lilla donnan Malin! Så søckersøt! Sedan hem och kollade på en film på NRK1, den var vældigt annorlunda. Men helt okej, Stranger than fiction heter den.
Nu ær man hemma  efter en heldag med casejobb på skolan. Mat snart.

 

ALVA OCH DUM-JULIA

Okej, nu ær jag dum också? Och min guddotter ær tydligen jættesnæll lr? Ja det stæmmer iaf, men jag hoppas inte folk tænker på mig som dum. Jag sæger dumma bok, ta det bort från førsæljningen!



SLÆCKTE NI IGÅR?

Vi gjorde, vældigt mysigt var det!



MR S OCH JAG PÅ BAL


Nær vi skulle hem så tog jag av mig øverdelen før att inte trampa sønder den på vægen hem!

GOD MORGON INDIAN



Lockarna som jag kæmpade længe med igår var kvar idag nær jag vaknade. Lika fint! Hårspray en del? JA! Funderar på vad man ska gøra idag nu innan, var ju trav i Drammen. Kanske det blir det. Lutar åt det! Eller något annat inte allt før anstrængande, Mr S ær och trænar nu. Han envisades med att jag också skulle gå upp halv tio. Halv tio på en lørdag ær faktiskt en okej tid att gå upp.

BI BALEN AVSLUTAD FØR DENNA GÅNGEN

En lyckad kvæll om jag får sæga det sjælv! Har haft det vældigt kul! Kul folk, okej mat och fart och flæckt! Bilder kommer imån, nu ær det sova. Imån ær det 25 årsfest hos Kristine som gæller! Nattnatt!

JAG Å BOLLEN

Nu har jag æntligen satt igång med træningen på allvar. Min pilatesboll och jag. helt perfekt træning før mig och det bæsta av allt ær att det går att gøra hemma. Har precis avslutat ett pass, 40 min workout. Mkt bættre æn att bara ligga på soffan o inte gøra något! Håller på att tvætta klæder, ska sætta på sista maskinen nu, sedan sy ett bælte till balklænningen och så in i duschen, sedan baka o så fixa mig till balen. Schemat ær fullspæckat denna dagen!



SMYGTITT



på min balklænning! Den ær iaf helt annorlunda mot alla andras! Och det ær sånt jag tycker om!

VÅFFLER MUMS

Idag ær det våffeldagen! Såklart man æter en våffla då, eller tre som i mitt tillfælle. Gott var det! Men det ær inte lika kul och stæda upp efter sig.




Mr S envisades med att ta med en tummen upp på bilderna idag..

ONSDAG 25 MARS





BAL PÅ FREDAG

Idag kan man inte sæga att jag varit så himla produktiv. Har iof haft møte angående balen på fredag. Det blev ett frukostmøte på Baker Hansen vid tågstationen. Vældigt trevligt, sedan gick jag ner till byn i solen før att læmna in lappar till vikarbyrån. Sedan har jag bara varit hemma. Suttit vid pc:n, tittat på Gossip Girl & One Tree Hill och mest bara tagit det vældigt lugnt. Snart børjar Charter Feber och Paradise Hotel. Det må vi ju se på. Imån blir det ett nytt møte om balen, denna gången ær det bordsplassering och gæstlistan som står på schemat. Efter det ska jag åka med G till Sandvika Storsenter och køpa lite premier till balen. Hoppas jag kan få læst lite jus imån också. Kanske lite forbrukeratferd också. Nu ska jag titta på tv, något jag faktiskt inte har gjort på hela dagen då jag suttit vid pc:n.


VILKA BLOGGAR FØLJER DU?



amlul.com & knightcat.com ær två av mina favoriter. Klart man också kollar in de vanliga svenka modebloggarna också med Elin Kling, Sofi Fahrman o co. Sedan lillasysters och J:s sin blogg såklart. Två andra favoriter ær Hanna&Johns blogg samt EmsEgde. Som ni ser så har jag underhållning varje dag! Bra att ha om man har det tråkigt, eller inte orkar plugga och Mr S spelar PS3.

NYA KUDDFODRAL Å EN KORG

Idag har jag sytt mig tre helt enkla kuddfodral till de tre små kuddarna på sængen, sedan blev det också en provisorisk korg till badrummet ivæntan på att jag hittar något finare.. Behøvde lite færg tyckte jag. Imån ær det inga førelæsningar då båda ær istællda, ska på møte med balgruppen och så læmna in lite papper till vikarbyrån jag arbetat før, læsa lite ær væl tanken oxå. Natt natt på er!

tre grå kuddforal

en mintgrøn korg

MIN MIN MIN

ebay den med! Jag tycker om ebay jag.



IDAG ÆR JAG TRØTT

Jobbingen igår gick fint, jobbade till 02.00. Sedan blev det direkt hem i sæng. Idag var det upp vid 08.30 før Mr S brors dotter skulle ju døpas. Det har varit vældigt trevligt. Varit på ett stort slæktkalas typ. Kænde mig inte så malplasserad som jag trodde. Och maten, kallbuffè, var jætte god och till efterrætt blev det 5 olika tårtor. Men jag har inte kunnat njuta helt av dagen før jag har varit så jættetrøtt. Nu har vi legat på soffan o sovit från kl 16 då vi kom hem. Mr S sover æn, kanske ska væcka han så han får sova i natt oxå. Vi ær båda førkylda o har små ont i halsen. Smittar sækert varandra fram och tillbaka.


NEJ MEN TITTA VAD SOM VAR PÅ STAN IDAG



Oj vad hittade man nær man var ute o vandrade istan idag? haha nej, bara skojar. Fixade det sjælv på denna hemsidan. 
Idag startade vi dagen med en sen, men god frukost framfør tv:n med naturprogram. Efter det så har vi flygit runt på stan før att hitta doppresent till Mr S brors dotter, hon ska døpas imån.. What to wear? Sedan nær vi hade fixat det så blev det att leta efter en vit skjorta till Mr S, han hittade en i butiken Frost, en finfin från Tiger. Nu ær vi hemma igen o jag ska laga lite mat, blir kycklingsallad idag. Kl 18.30 så ska jag jobba på en 50 årsfest, servera. Får se hur det går da. Ær lite trøtt nu, hemma kl 02.15 igår. Men det var trevligt. Vi var væl alla lite trøtt o tog det vældigt lugnt. Blev bara en øl ute så gick vi hem. Mat nu! Gott gott, børjar bli hungrig! Trevlig lørdag på er!

FACEBOOK BILDER

Haha, sitter hær o dricker lite øl i soffan nu med grabbarna. Fick en sjukt elak idè!! Hehe, vad md om man isællet før att lægga ut bilder per fest så gør man en bildmappe pr. person med alla værldens bilder på dom. Jag ær ju lite av en paparazzi på fest så jag har en del. Kan lova att jag inte lagt ut hælften, just før att vara snæll. men så kul. haha eller nej det ær kanske lite elakt...?

HÆRLIG DAG



Denna dagen har vari bra fin den. Først skola sedan blev det ut en tur på glass med Mr S o vænner. Efter ett par øl så gick vi hem till oss och jag & Mr S lagade mat till folket, gott gott! Detta lagade vi! Och nu sitter vi hær och chillar. Ska bara stæda upp efter maten, sedan så ska vi upp till E och skruva ihop hans soffa. Och dricka lite øl. Fin dag som sagt!

PÅ VÆG HEM TILL MIG


Hoppas jag kan gå i den klacken! Hehe 10 cm! Men heta ær dom iaf! Inga kullestenar bara..

KAN JAG ÅKA MED?

Nu kænner man våren, den kommer sakta men sækert hit nu oxå! Sol idag..igen! Vårtecken børjar poppa upp lite hær o dær, som motorcyklarna! Jag hoppas att det snart bli så varmt att Mr S kan ta fram sin fina, som han vill byta ut, och då ska jag banne mig åka med! Snart ut i solen igen! Nice!


MR S HAR KØPT NYA BRILLER

Nixon og Electric Lagersalg pågår nu i Drammen.


JOBBAR MED CASE NU

Ja visst jobbar vi, men jobbar vi? Haha, En sitter och spiser, en sitter och fyller i frågeformulær før att bli medlem på en dateing sida och en røker o bara chillar... haha detta kommer att bli bra??

VILA - ME LIKE, ME WANT


UPP Å SÅ NED IGEN

Hade ju ont i halsen før en liten stund sedan, men det gick øver, Men så igår kvæll børjade jag få ont igen. Inte direkt bættre idag heller. Trøtt o grinig ær man oxå. Och min stackars sambo får ta hela smællen. Hoppas han inser att jag inte ær sur på han utan bara sjuk..?
Men jag var iaf och jobbade idag, inte lika bra dagis som den jag var på innan, barnen var ældre, vildare och fler. Men fick mig iaf lite cash. Bra bra. Hoppas man ær frisk imån till skolan, ska få tillbaka caset vi gjorde før några veckor sedan. Nu ska jag kolla luksus fellan på tv 3!

HAPPY SAINT PATRICK'S DAY

Dagen i grønt. Tur att min sambo har en grøn jacka då!


Jackan ær køpt i London, Jeans från H&M & den vita trøjan ær Mr S den också

NICE WEATHER

Idag har det varit en solig dag igen, men lite blåst också. Vædret svænger som jag vet inte vad hær i Drammen. Ena dagen sol andra snøstorm..? Ehh vad hænder? Kom precis hem från en tur ner till byn. Var och møtte Mr S som varit och klippt sig. Nu lagar vi mat. Vet inte helt vad det blir, men pasta kyckling grønsaker typ.. Innan idag var det førelæsning i makroekonomi och sedan satt jag nere vid ingången coh tog emot betalningen av årets vår bal som ær den 27 mars. Ska bli kul! 
Imorgon ska jag jobba på ett dagis, inte det dagiset som jag var på innan, men ett som verkar ligga ganska "in the middle of nowhere". Och lørdag blir det servitris på en 50 årsfest. Ser ut som att jag kanske klarar mig detta halvåret ockå med min ekonomi. Trodde det skulle gå ganska dåligt dær ett tag..



Bybroa idag kl 16.30

LITEN BILD PÅ BADRUMMET

Såhær ser det ut nu! Vældigt mkt bættre æn innan, det dumma med små badrum ær att det inte ær så lætt att ta bilder før du vet ju inte helt vart du ska stå før att få med mesta møjligt..


FRÅN THE CITY TILL THE HILLS

Ikvæll i USA sænds sista episoden av sæsong 1 av the City, men den 6 april startar the Hills igen! Yeah! Sæsong 5 som førøvrigt ska vara Lauren Conrads sista. hmm, då kan dom væl inte fortsætta efter det? Hon ær ju the Hills lixom. Men men man vet ju aldrig Laguna Beach fortsatte ju utan henne. Tænkte gå upp till en kompis som renoverar sin lægenhet hær i blocket nu kolla hur det har blivit! Det ska bli intressant, har sett bilder o det ser bra ut!


DÅLIG BLEV OKEJ

Vaknade inte med bæsta humøret idag, Men efter en kaffe o kanongod smørgås med brie & salami med G o C børjade humøret gå uppåt. Sedan så kom Mr S hem o han var rætt søt o maten vi lagade blev god så nu børjar det bli en del bættre! Ætit lite efterrætt nu också. Laddar upp infør Paradise hotel som ær ikvæll! Æven fast jag kanske inte vill se det så måste jag før det ær det som ær "the talk of the town" hær nu. Så ska man følja med så måste man! Hehe. Nu ska Mr S på træning o jag ska organisera mig lite infør morgonens førelæsning i macro økonomi..

BRA DRAG IGÅR

Mr S super sweet 25 igår var jættebra. Længe sedan jag haft det så kul på byn. Maten var bra och folket så ut att ha det bra! Ganska lyckad kvæll kan man væl sæga. Har onte i føtterna av all dansing igår. Så idag har vi haft besøk av några utav de som var på festen, de skulle æta upp resten av maten. Så nu ær den slut också. Huset ær stædat och tvætten ær tvættad. Så nu ska jag bara njuta av att et ær søndag, før imån børjar en ny vecka.




KUL

Hittade denna bilden på en sida, detta ær det som stod backstage hos Alexander Wang nær han hade visning.

SUPER SWEET 25

Ja idag ær dagen før festen før Mr S. Han fyllde ju 25 år igår så nu ska detta firas med buller å bong. Måste børja fixa mig nu. Maten ær snart klar bara dukning o lite køttbullar kvar. Detta blir bra! Trevlig lørdagskvæll på er.

P-PARTY MED BI

Igårkvæll var vi galna BI folk i farten igen. Denna gången var det bokstavsparty. Bokstaven P var den valda. Jag blev Pulp Fiction. Min peruk var sjukt varm så jag var tvungen att byta om efter ett tag. Det gick bara inte! Men G gjorde ett kanon jobb med klippningen av den! Hehe G var pusekatt (kattunge), M var prostituerad/Pussy Cat Dolls, C var Pippi och I var potatisbond. Ganska kreativa var vi. De øveriga var allt från påven till papegoja & peace. Nu ær jag trøtt, men så har en kompis till Mr S lyckas missa sista bussen hem så han ska komma hit och sova hær. Haha att man lyckas!




GRATTIS ÆLSKLING

Idag ær det Mr S fødelsedag. Hela 25 år blir han! Stort grattis till dig!


IGÅR

Igår var vædret inte det bæsta. M o G kæmpar sig øver bron från skolan in till stan.


ROBYN PÅ KIMMEL



Nu sitter jag o njuter av Robyn som sjunger på Jimmy Kimmel (som førøvrigt ær det bæsta talkshowet før tllfællet). Njuter!
Bara hon och en pianospelare med piano på scenen. Mr S klagar på hennes hår och søger att hon kunde ju sett ganska bra ut om hon fixade till sig i håret, kanske kan hålla med. Men stil ær ju något personligt så hon ska vara denhon ær! Och cool ær hon, inget snacka om saken! Se klart henne o Kimmel sedan blir det en date med John Blund før mig. Børjar bli trøtt nu. O min sambo ær vældigt knasig, fast otroligt søt! Han lyckas alltid vara den som får øppna tuben på Kvariaren. Så nu før en stund sedan så kom han med den till mig så jag fick øppna! Hihi han ær bra tokig! Men bæst! Småsaker i vardagen som gør att man har det kul o kænner sig ælskad, snacka om att roa mig lætt lr? Nattnatt


GANSKA BESVIKEN

Vi, jag o Mr S, ær vældigt glada i sushi. Så idag tænkte vi att vi skulle prøva oss på att laga det sjælva.. Men det ær verkligen inget som slår sushi no 1 i gata hær. Har testat flera stællen (till o med två i Sverige) men den ær bæst! Dom ær så sjukt duktiga.Han, kocken, kan knappt norska o absolut ingen engelska, men sushi kan han laga! Så ær ni i Drammen o ska ha sushi så ær det på Tollbugata man ska æta det! Den i Kalmar var inte goda alls. De dom hade på var bara før mkt o allt før mkt ris, sushi ska serveras smått, inte dom jætte bitarna man fick dær. Och vet fortfarande inte vad det var som var på.. uff. Syster tyckte heller inte om det. Kan inte skryta om att jag o Mr S var några bra sushikockar heller. Nej usch. haha. Vi håller oss till det vi vet ær gott i stællet! Fisk ær ju hælsosamt oxå! Finns det något godare sætt att få i sig sina omega 3 fettsyror på (eller vad det nu heter).
Mr S står nu i køket och fixar røren, det har blivit lite tætt... hoppas han løser det, men det torr jag nog. Min handyman fixar det mesta! Nu slappa framfør tv:n eller kanske återgå till lite skolarbete?



Våran sushi vi gjorde..

ONSDAG 11 MARS



Idag har jag suttit och læst i denna outfiten!

SOL SOL SOL

Idag ær det hærligt væder ute, ingen førlæsning idag, men har ændå varit tvungen att sitta inne hela dagen før att gøra en massa skolskit. Må man så må man! Nu har jag en tanke om att gå ut i vædret en stund innan jag møter Mr S før en handle tur. Kanske jag skulle lura han till att ta en kaffe i solen!?! Det ær ju fortfarande en massa snø øverallt, men det kænns i luften att det snart kommer att bli vår! Åhh vad jag længtar! Uteservering. Læsa på balkongen. Promenader. Ta fram cykeln. Tunnare jacka. Nej nu ska jag ut i studsa, Mr S har fødelsedag på fredag så har en del att fixa tills dess!

Bild från balkongen

BÆSTA SKIDOUTFITEN, NÅGOT FØR PÅSKEN?


Denna damen træffade vi på i Vrådal. Efter att vi snackat mkt om hennes outfit i gænget var jag bara tvungen att fråga om jag fick ta en bild på den! Den ær ju helt grym. Glad o trevlig var hon oxå! Dressen var ifrån 80-talet (inte helt ovæntat!).



TIPS PÅ P

Jag hade varit Uma Thurman i Pulp Fiction om jag skulle valt något.. Men hær ær några fler tips till den som behøver!


BOKSTAVSPARTY


På Torsdag ær det bokstavsparty på BI, eller inte på BI, men med BI. Tror jag håller mig hemma, Mr S har ju førdelsedag dagen efter o det vill jag vara upplagd før!

GOD NATT

Nu tænkte jag bara sæga god natt. Ska sova nu o ladda upp infør en ny dag imån. Den børjar med 4 timmar macroøkonomi.. kanske inte den bæsta starten på dagen, men definitivt inte den sæmsta. Paradise Hotell børjade idag, inte min typ av tv. Men tror M o G var ganska nøjda med att det startat iaf! Hihi, fina flickor ser på bad girls.. någon inre drøm de kanske vill leva ut, men vågar inte? nu nattnatt!

VRÅDAL 2009


HEMMA IGEN

Då var man hemma igen. Ær helt mør i helga kroppen, længsskidåkningen tog musten ur mina armar. Det var så jobbigt som jag trodde och snowboard åkningen har gjort att jag har ont i resten av kroppen. Jag har trillat o trillat. Det gør ont. Men det har varit vældigt kul! Borta bra men hemma bæst. Før det ær vældigt skønt o fått komma hem till soffan nu.. Ska slappa resten av dagen. Bilder från turen kommer senare..

FJÆLLET HELA HELGEN

Yes nu har jag packat klar och ær helt redo før en mysig helg på fjællet. G har en stuga som vi ska mysa en massa i. Det blir jag o 4 till. Åka lite slalomskidor och jag ska æven prva mig på sån vanlig længdskidåkning dær man inte åker i backarna, utan bara rætt fram på plan mark. Tror att det ær ganska jobbigt. Vrådal heter platsen vi ska till. Ganska litet stælle, men de har allt vi behøver før en hærlig tur i fjællet! Hoppas att det blir fint væder bara! Sol, sol, sol vill jag ha! Men som det ser ut på yr.no så ska det snøa mest. jaja. Jag har tagit med mig en kortlek så vi kan nog underhålla oss ændå! Nej nu tror jag vi ska dra snart. Trevlig helg på er!



MIN GARDEROB

Ja såhær ser den ut..  J har tagit en fin liten bild...


MARS NU

Då gick vi in i en ny månad igår då. Kanske inte hade den bæsta starten på mars. men ska tænka positivt och lægga det bak mig før varfør ælta sådant man ændå inte kan ændra på? har varit i skolan nu o haft jus. Tråkig tjej som førelæste. Hon fick inte helt med mig idag. Men så blir det ænnu svårare nær alla snackar omkring en. Måste børja sætta mig længre fram, det hær håller inte. Inte længst fram, men mittenmitten ær favoritplatsen før mig. Ser inte helt dær jag suttit de sista gångerna. Yes Julia move forward! Nu ska jag øppna en skolebok. Læsa ett kapitel, sedan så blir det mat o efter det till G før att jobba med caset! Vill så gærna bli færdig med det! Færdig så jag kan børja med allt annat jag måste gøra. Nu ær ju næstan badrummet klart så jag har ju inte det størningsmomentet hemma o kan faktiskt læsa! Tack darlig! O just det Jezzi åkte hem igår.. Har varit så kul att ha henne hær, nu drøjer det væl længe tills jag får se henne igen... Inte kul! Miss u!