myggan o karatekid

emma: det är en mygga här inne...
julia: oj da
emma: jag tog den. fatta att det är jag o karatekid idag...

o vi kom på att ett annat ord för dressyr: cp-häst.

många konstiga spår vi har varit inne på idag... haha, elvis, idola, emmas house, julia, eklektisk, ja det mesta hinner man med när man flätar ett hår... =)

men måste kanske skriva något om min lilla sverige tur med mannen... =) heltunderbart! räcker det? det är så mkt jags kulle vilja skriva att jag inte vet vart jag ska börja. mkt kul hände.. sverre cyklade omkull. brännboll i regnet. party i köpingsvik med megadunka högtalare o en husvagn som rörde sig mystiskgt när en kille o tjej var där inne - twice. alva. borgholm. regn. mamma. syster på cd-skiva. dvärgmidsommarstången. minigolf. roomservicebussen. o mkt mkt mer... tack till sverre för att han följde med o gjorde resan kanon!

nej nu måste jag sova... more to come om resan.. kanske.. just nu har jag den i mitt minne o ler mest. =)
uff det gör lite ont i hårbottnen, aja det får jag ta. ehhe är ju nästan en pingla nu... iaf en indian.

hur hamnade jag här?

trodde inte det skulle bli som det blev igår vill jag lova... my ggoooooddddd... jesus amalia.. hur ska detta gå? är så bakis nu. inte så smart... men det är iaf bättre nu än vad det var för ett par timmar sen då det blir ju bättre.
ja jobbade, gick hem o fixade mig lite.. gick till sofia. trodde det skulle bli en lugn ute kväll.. vi skulle på så många ställen, grejen var bara att vi blev lite salongsberusade gick till evergreen o kom inte längre... efter ett par timmar så har sofia gått hem( fick sms av henne idag: "vad bråkade vi om?" ehh.. hon var nog en del full så jag fick svaret på varför hon gick hem, för vi bråkade inte alls...) o jag kände ingen annan där. som tur var är det en liten bar med mycket folk. så jag hittade mig en massa människor jag kunde prata med. bra det! hehe o lite kul bilder... full som en kastrull,  men kul hade jag! uff.
hittade cola, choklad o chips när jag vaknade.. oj da... haha. o mobilen sprucken,, jajaimage52
image53
image54
image55
image56

ny dag ny tid

fy igår trodde jag att jag skulle tråka ihjäl mig.. fast bra när jag försöker o spara pengar inför sverige. oj vad jag vill hem nu! hem till familj o vänner... dumt bara att vissa åker iväg så jag inte får se dom, men en del är ju kvar så det kommer ju att bli nice! =) frågan är bara vad som sker på midsommar. midsommardagen blir väl strand.. men annars då? undra om lördagarna på strand är på samma sätt som på söndagr att man kan komma tidigt o hämta stämpel o sedan gå o lägga sig i parken igen eller om det är så att man måste stå himla länge i den kön, för den är ju en del lång o midsommarhelgen är ju inte en liten helg för borgholm heller. aja det löser väl sig. nej om man skulle ta o fixa till sig lite nu. snart är det ju jobb som gäller. uff för mitt schema i juli... BLÄ!!!

image51 min dröm t-shirt, ska nog köpa den ändå... ja why not??

http://www.80stees.com/

bra sida denna! =)

klippor, sol o bad

ännu en kanon dag har man haft då..
har varit med ett stort gäng o badat på en ö. vi tog en båt ut till någon ö jag inte minns namnet på. men där var det asnice. klippor o en sån där trampolin. hoppade faktiskt.. =) duktig jag är.. låg där länge o gottade oss! nice som fan! fast ska väl hålla mig lite ifrån solen snart... o jag känner alla salt vatten kallsupar jag fått idag... magen tyckte inte om det... uff.. jaja.. vatten o så går det över =) men färg har man iaf fått lite. känns konstigt o vara brun den 10 juni. det är inte varje år man är det... o jag har inte varit utomlands.. eller jag är ju utomlands, men inte i de nedre länderna.. nu ska jag bara chilla hela kvällen o njuta av ännu en bra dag i oslo!!! =)

blir det noe bad eller?

ja först snack om frogner badet o nu blir det nog en ö. nice. inget mig emot,,,=) men det får gärna ske snart! jag var nog den enda som inte var ute igår så de vill väl ha sin lilla sömn. emma ville dte iaf,, fast ska hoppa på henne snart så hon kan ta kontakt med de andra o säga hur det blir =) klarar inte riktigt av att sitta inomhus... uff för det

uff käkade någon ny frukostblandning som skadade lite kontigt. det var de gröna fröna som var i som inte var så nice. men men har jag köpt det så ska jag äta upp det!

igår var jag så vuxen kändes det som, dels kläderna o sedan att jag inte drack en droppe... får ju inte. jaja.. men det var en härlig dag/kväll. jag o sverre tog oss till maria o robert o där var det grillning.. mkt gott på den grillen!!! nam nam! sedan var det chill o happy feet! mysig lite pingvin. sedan var det ut o gå i det fina kvällsvädret. det tog oss till peoples, där jag beställde vatten, sverre cola, maria drink o robert öl. sverre o jag kände oss som ett kristet par eller något annat som gör att man inte dricker o tvingar mannen att inte dricka för medlidande./sverre körde det var därför han inte drack).. jaja.. sedan gick vi o köpte glass o gick hem o tittade på tv o sedan åkte vi hem o sov, visst klockan hade hunnit bli halv ett o vi var hos robert o maria vid halv fyra - fyra... men kände mig så vuxen o sofistikerad. hehe
1-0 i vuxen poäng till julia. fast jag har ju lite klubb o bonus kort oxå... ica o sedan trump som är norges motsvarighet... jaja.. ska skaffa mig fler vuxen poäng.. i form av att börja plugga är det inte på tal om, men kanske något annat? ajja det får vi se senare i livet... nu börjar myrorna krypa i mig så nu måsyte jag ut... men tunna moln, aja det har väl inte hindrat någon innan.. ;)

en sak bara, väck inget hopp/ingen lycka om ni vet att den ska släckas snart igen. tänk före..

jada jada jada

inget går som det ska.. visst är det fint väder, men allt annat. uff.. varför kan man inte bara få ha det lite bra!?! visst njuter jag av att vara här i oslo o det är just det, det är i oslo jag vill vara, ingen annanstans, kanske hemma hos min mor o med jezzi o alva då. men uff. visst 83 kr är inte mkt o 37 minuter är väl inte så mkt. men distans är inget för mig, det vet jag redan om... jaja. sånt är livet.

jag hoppar på rosa moln!

jag har haft som han sa: en perfekt dag!
det hela startade med att vi satte oss på mc:n o körde ner mot drammen, sverre skulle på jobbintervju. vi hade oss lite tid så vi tog oss en kaffe på ett kafe sedan skulel han på intervju. medan han var där fick jag en liten chans att strosa omkring i drammen, fin liten stad det. sedan får jag ett samtal från en jätteglad sverre. han fick jobbet. ;) grattis grattis! sedan bar det av till berger. vi körde längs kusten. helt underbart vackert. sedan var vi frame. hämtade båtprylarna o sedan ut på vattnet. där blev ju sverre hungrig med en gång så vi körde till en liten gästhamn i en jätte söt by som påminnde om utlandet med sina små butiker o lanthandlar... handlade lite lunch o bagav oss ut igen. på vattnet stängde vi av motor o bara flöt... nice, solade, åt o bara hade det helt underbart! verkligen helt mysigt! =)
sedan åkte vi till svelvik o köpte oss en baguette o åkte hem till sverres föräldrars hus o åt, gott gott! resan hem var oxå ganska bra, bara att jag fick så himla ont i rumpan... o nu sitter jag här o bara njuter o tar in allt från våran söta lilla dag! imån blir det till standen o kanske ta årets första dop? ja vi får väl se hur det blir med det.

nej nu ska jag dicka lite mer iste o bara gotta mig! =) jag fick köra båten! hihi! vi kom frammåt!

image43 sverre
image44 berger
image45 berger
image46 sverre
image47 julia
image48 söt
image49 la båt
image50leva livet!

jaha då var man sjuk igen då..

jaha då var jag hos läkaren då o jag hade det jag trodde. så nu har jag fått andra tabletter o är sjukskriven till o med. det var värst. men om läkaren säger så så är det väl så jag ska göra.. jaja.

bara slappa i fem dagarnu då. ingen stress, men kan väl få le o vara glad iaf!?! =)

o just det!

Grattis Sverige! Svenska flaggans dag idag ju... för det får väl inte kallas nationaldag va? För å är ju vi svenskar rasister... eller är det inte så? Kan inte någon ta upp detta i tidningen... Vi borde vara mer som norrmännen i den faktan o våga vara lite patriotiska... inte total patrioter, men bor man i ett land är det väl det landet man ska hylla o känna stolthelt för? Jag är Svensk, bor kanske inte där just nu. Men heja Sverige, det är väl inte bara under VM o såna evenemang som vi svenskar ska hålla ihop? Våga flagga med stolthet, våga vara svensk! Det är jag här iaf!!! GRATTIS!

O en annan  sak, konserten blir av så jag o emma ska lätt gå o se denna lilla man =) whheiii! groupies!

sjuk igen?

när man har haft urinvägsinfektion/blåskatar o antibiotikan inte hjälpter kan man istället få:

Njurbäckeninflammation (Övre urinvägsinfektion)
Njurbäckeninflammation är en urinvägsinfektion orsakad av bakterier. Men den är allvarligare eftersom bakterierna inte stannar i blåsan utan sprids till njurarna och ibland ut i blodet. Hos vuxna ger tillståndet typiska besvär som problem att kissa, hög feber och smärtor i ryggen eller utmed sidorna.

o allt detta stämmer på mig. lagom kul. inte. hade en natt i helvetet i natt. trodde jag skulle dö. uff. men idag är det ok. vad är det som händer lixom..? o fast lege har man ju inte så vad gör man. har nog bränt mig lite idag oxå. fast jag är ju inte min mamma o kan sola jämnt. utan jag måste ju passa på när jag har ledigt, ingen dålig dag o ha ledigt på heller... ska suga i mig varenda liten solstråle imån... idag får det vara nog... får tänka på min lilla hud lite iaf, ska väl inte shocka den helt totalt första soldagen...?

men men nu kanske det har blivit krabb med att sverre ska med hem. bossen på jobbet bara tar folk hit o dit när de lovat att vara på hans vakt... fan jag blir så arg... men får lösa det på fredag... eller imån... sverre ska med, det är redan bestämt!!! så är det bara!!! japp japp! annars lir jag väldigt pist off!!!!!

kanske ska ta mig till läkaren ändå.. jaja vi får la se ikväll hur det är..=) när är det ju finfint!

lite fler bilder från båtturen

image39
Marias hål.. =)
image40
Glada boys
image42
Mitt lilla crew

pegasus

gjorde ett test "vilken fantasiskapelse är du" o jag blev:

Pegasus

Du er eventyrlysten og positiv. Folk vil henge med deg fordi du er det mest vidunderlige som finnes! Man kan alltid stole på deg.

vet inte hur detta stämmer på mig, men det lät bra iaf! =) hehe känenr mig rätt nöjd.
vilket underbart väder det är! så underbart! igår var vi i frognerparken o slappade helt nice! jag sverre o två workmates. härligare stunder får man leta efter. det är väl detta man vill göra hela sommaren, inte som idag o jobba. fast börjar ett imån då ska jag väl hinna med lite sol o på onsdag o torsdag är jag ledig... onsdag ska jag sola! o på torsdag blir det heladagstur! =) ska bli så himla mysigt! längtar! måtte bara vädret hålla i sig, men något annat kan man väl inte tro. men man vet ju aldrig. jaja.

fick reda på en massa som jag missat på båtturen. skvaller är så kul! inget jag vill skriva om här för det har ju inte hänt mig, men dte var smaskigt vill jag lova! hehe

nej snart kommer emma hem från sin sverige tur. ska bli gott o se henne igen! =) o hon har med sig kyckligt! gott gott! hehe o snart ska ju jag hem o mr s ska med! wheiii! kommer bli så göy! mamma sa något om att vi kunde vara hos mig!?! är ni på nina o gänget!?!?! vore askul!

image34 Frognerparken

image35 här oxå

image36 grillning

image37 härligt värre

image38 sommar o sol

nej nu ska jag bli lite fräsch innan emma kommer! ha en underbar fortsättning på kvällen för det ska jag! =)


jag är blå

dumma dumma sverre. trampa på mig o sedan till råga på allt.. putta mig ner för landbryggan.. jaja ont idag. men det var väl inte meningen... eller? =)
men fy vad bra det var igår.. fast lite för lite gratis alkohol.
först åkte vi taxi till Thore o partajade loss där i tre timmar. ashärligt o bara sitta på altanen i finfint väder o sedan taxi till hamnen o på båten! o där fick vi mat, vilket jag knappt åt, sedan så var det dans o annat kul! jag o marte sjöng kareoke ! haha fy... men alla andra på hela båten sjöng ju oxå med så det var inte sp farligt. jag ska inte vara i närheten av en mick alltså... o det var ju inte lite folk på den båten jag jag ju si... men vi var grymma! hehe

nähe. nu måste jag gå ut, är för bakis för o sitta här. jag o sverre ska till parken o bli lite bruna! underbart väder idag!!!!!!

image33 dom från vårt meny som var med =) o vi var digg o bäst o allt det är =)

Alex Gaudino : Destination Calabria

http://www.youtube.com/watch?v=GWu-e6B2AJs

rätt låt?

så synd..

emma o jag hittade en rätt fin kille, på bild iaf. emma blev såld.. hehe jag? jaja.. o han skulle ha en spelning, men nu fick vi mail om att den inte kommer att bli av. så kan man väl inte göra? jaja våran måndag blev förstöd..
image32

där var iaf den konserten vi skulle gå på, som inte blev av.

så nu får vi hitta på något annat. åhh lön snart. som man längtar varje gång. fattar inte vart jag gör av mina pengar. hmm någon som stjäl ifrån mig?

uff inte sovit en blund i natt alltså.. den här lilla sjukan vill inte gå bort. stackars mig. bara det inte är så i natt oxå. vill vara pigg o glad till båtturen, bara det inte bli regn, men de står att det inte ska regna i avisen iaf. så vi får väl se. o söndag ska bli kanon! längtar! fast hru kommer man må? ehh ja det är väl ett annat bekymmer. o har varit snäll mot björn idag o sagt att jag kan jobba ett par timmar på min lediga helg. snäll jag är. annars kommer jag väl bli försoffad ändå, fast det ska ju vara ok väder o så är det ju musikens dag. bra dag idag på jobbet iaf. tiden gick lika fort som vanligt i bageriet när jag öppnar.. nice! =) fast vaknade 06.38 idag. inte bra. fixade mig väldigt fort vill jag lova.. för jag började ju sju. tack o lov att emma lät som hon skulle ta sönder hela toalettstolen i morse, annars hade jag inte vaknat! tack emma!! kom till jobbet o loggade min klockan 07.00! då hade jag varit snabb!!!

en sak bara. HATAR JAMBA! de är så jobbigt. o vilka jobbiga reklamer o vem är så dum så de ens "prenumererar" där ifrån? ja det finns ju nötter överallt.

om man kanske ska ta sig in i duschen o sedan ta sig ut i det uffiga vädret. regn o blä.. men men ut måste jag ju! sofia ville ta öl, men det vill inte jag, vill bara sova. aja.. ska hem till mr s o sova lite. låter som en bra idé undra om han fick ledigt på midsommar. o mamma sa att en liten fest kunde jag ju ha! 15 pers helt ok midsommar! whheiii!

snyggkläning på mtv nu! sjuksnygg var den! vill ha! aja hej då!