volle bolle ball

uff... trött jag är.. sitter o ser på oprah. uff handlar om folk som blivit grundlurade... människor... tänk lite.. jaja alla kan inte vara lika smarta som jag. =) vad har då hänt sen sist? mkt mindre pengar på kontot, o sedan mest jobbat.. så inte mkt att säga. ska bara vara hemma idag o slappa. ttrött, kan knappt hålla mina ögon öppna, fast jag har ju sovit okej i natt.. sedan jobbat o tiden gick så fort. sofia o jag är ett bra team, vi får tiden att gå fort... =) det tycker vi om. inte för att det är tråkigt på jobbet... men alltid skönt o komma hem.

o en söt kille är just nu på avslutningsfest, så fin man blir i kostym... hade velat sett. o så ska han med mig hem på midsommar.. om han får byta pass eller får ledig... vilket jag hoppas på. får åka bil då o slipper tåg!! nice! o vet att vissa är lite nyfrikna hemma..

o lätt att jag ska hem till jezzi när jag kommer hem.. ska mysa med mitt lilla gull... måste ju hålla en stor kontakt med henne. längtar tills hon kan prata så vi kan snacka i telefonnen... men jazzi vad sägs om att fixa en webcam så jag kan se henne på rörlig bild??? dåligt med mail med bilder skickat till mig oxå... det får du allt bättra till!

uff var inte snäll mot mamma o jag skäms så.. sorry mamma. ska aldrig hända igen.. fast jag är bättre än dagvid iaf!!!!

nej nu ska jag ta världen med fem fingrar o gå o gör något vettigt. whheiii!

Bad boy

Ja en söt kille försöker o vara lite bad boy ibland.. ;)image31

singstar

äntligen fick man sig lite skönsång... ehh skön o skön.. det lät väl rätt illa, men jag spöade sverre i en låt med 8600 mot hans 4500. rätt bra minne! =) hehe

men annars var lördagen väldigt bra, jobbade först, fick jobba över... men det var ok. sedan var dte bara att fixa mat o sedan fixa till sig för att gå hem till maria o robert... där överöste de oss med alkohol... blev full sjöng singstar o hade kanon kul... sedan till yatzy o partajade loss! det oxå kul.. rätt full, men fy vad kul jag hade... träffade en massa kalmariter o dansade o dansade o dansade!!! hehe askul!!! =) sedan kom även några workmates dit o det var oxå kul. fast dagen efetr mådde jag inte så bra... kanske som emma idag, för hon har inte gått upp än...?? vakna är ensam ju! ska hoppa på henne lite snart! hehe..

sedan igår så var jag o sverre hungriga, men lata så vi tog oss hem till maria o robert igen o fick mat o gotteri där... nice! sedan lite film o sova... sedan drog alla vi fyra ner till aker brygge för att kolla tivolit de hade där.. ingen höjdare för strömmen gick hela tiden.. så vi tog o lite glass o bara softade på en bänk... men men.. nice det med!

idag blir det bara att slappa, njuta av att man får pengar fast man är ledig! =) whheiii! sedan ska vi väl se pirates... får la se... kanske inte vill det idag för det är ju cityakutens nya avsnitt på måndagar ju... my show.. det enaste programmt jag följer... jaja bra info där julia... ;)

whheii.. en rätt lyckas helg... o snart är det ju helg igen... längtar något så sjunkt efter båtresan... kommer frya ihjäl, men det får man ta! åhh vad kul!!!
image22 SINGSTAR!
image23 ROBERT O EMMA CHILLAR PÅ ALTANEN!
image24 Nice hehe
image25 Graffner
image26 Kalmariter
image27 Jonas
image28 Babes
image29
Dans eller vad det kallas...???
image30 workmates

då får jag väl säga dagen efter dagen...

jasså då var man nästan äldre o nästan visare.. eller äldre är jag ju, men visare? nej fy fan. lika korkad o genom oduglig som vanligt! ehhh. not! king of the world! ehh... ja. punkt där kanske.

fast appropå king of the world. ska på båttur med jobbet nästa lördag, då ska jag allt leka titanic, eller ja ska inte få båten o sjunga. o ingen jack ska dö, men jag ska hoppa fram där fram i fram på båten. (akten fören.. vad det nu hete, styr o barbord... eller något, ingen sheppare... ah nu kom jag bort mig...) åter till saken. jag o marte ska vara där o skrika o gapa lite! =) ska bli kul, fast kanske de andra hundra meny folket ser på oss från meny bogstaveien som lite konstiga, men det får man ta.

o igår var det ju dag med J! =) julia 21 år gammal, får väl säga grattis i efterskott, tror faktiskt inte att jag sa grattis till mig själv, hur kan man glömma det? ajaj.. bra dag. okej på jobbet (skrek bara lite på en chef... oops.. han var jobbig) sedan så kom man hem o fått brev i posten, om att jag ska hämta ut en sak... o det var ju inte lilla paktet. o i paketet låg två paket... hehe kul det! en digitalkamera o minneskort o grejor... =) nice nöjd som fan! tack ska ni ha!!!!!! whheiii! nu kommer det fotoas o läggas ut bilder.. den ska med imån när jag ska firas hemma hos maria... gratis dricka =) hehe min present, o det är inte lite dom har handlat heller... norrmän är galna för det är helt klart hennes gutt robert som handlat! =) o så snask till det hehe gott gott! ska berätta det jag minns på söndag,,, kanske annars kan visa det med bilder... hehe =) jaja åter till dagen igår.. sedan kom sverre med tacos o sedan kom emma hem från sin resa så vi åt det alla tre o njöt. gottis!! sedan var det titta på mr beans ferie.. okej film det, inte typisk mr bean film kan man ju lugnt säga... men helt ok... speciellt när han skulle följa kompasen. =) bra scen där. aja.. sedan sov jag inte gott, mardröm. mr S var taskig... aja. tur att han är snäll i verkligheten =)

det är fredag o jag sitter framför datorn, kanske beror på att jag jobbar imån klockan sju. ja så är det, får ju inte dricka heller.. antibiotika nu.. var lite sjuk så där... men det är sista pillret idag sedan slipper jag det =) skönt! piller ä inte riktigt min grej...  jaja

nu ska jag ut med jakob på en liten tur.. inte setts på ett tag..
här kommer de första bilderna tagna med kameran... tacos gott gott... =)

image19 emma o sverre, goa o glada
image20 emma o jag, gott gott!
image21 jagdreglar eller något..?

titta jag hittade!!

http://www.olandsbladet.se/index.php?placid=8&placid_text=8&id=3859

dagen före dagen

jag blir då 21 år imorgon.. hoppas jag blir lite visare... inte för att jag tror det, men man kan ju alltid hoppas, jag lever på hoppet.. haha nej jag lever faktiskt väldigt bra där. har ju intenet nu! äntligen. inte lika kul med räkningar, men nu kan jag surfa o uppdatera här o allt.. det är ju bra.

oj vad hon växer, tur att jag ska hem till midsommar. så söt.. =) kanske man ska våga fråga om han vill med? om de är någon annan som vill med. måste ju visa dom paradiset på sommaren. =) hehe

image18

detta var en fest på 16 maj... dagen efetr var helt galen, så mkt folk det är i oslo... herre jesus... men det var en nice både 16 maj o 17 maj,, nu har jag fått uppleve det... o alla hade på sig sån där dräkt... fy vad alla var fula... fast tror inte jag o emma var så snygga heller... tacka vet jag solbrillor... =) sverre o jag på bilden..

o vi har jaft ett spöke här.. uff.. emma var livrädd, jag märkte ju inget. men hon o en till gjorde det..

jaja han verkar borta iaf...

o till helgen blir det firande för mig hos maria o robert =) nice o nästa lördag ska vi på båttur med jobbet! gott med mat o dricka.. o innan det är det musikens dag.. då ska man vara på det... kommer vara helt slut på söndagen nästa vecka... men det får vi ta då... först ska jag ta mig igenom denna söndagen. haha =) dom är väldigt givmilda robert o maria... men men =)

ledig idag. kunde inte jag vara ledig imån istället. fast det hade väl varit värre o vara ledig o ensam på sin födelse dag... alla jobbar ju. o emma har lämnat mig o tog en affärsresa till danmark med löfbergs lila.. vill oxå vara lite chef på ikea. fast tror jag har det bättre på mitt jobb än hon.. jaja...


ses snart!

till jezzi

any questions?

Inflytt

image13 JAGimage14SVERRE O JAGimage15AGAINimage16JAG O EMMA (ROOMIE)image17MASSA PØJKAR

Inflyttningsfesten hos mig

image6image7image8image9image10image11image12

lite blå..

ja i lørdags gjorde jag några felberækningar nær jag kulle gå ner ør trappor... trillade rætt rejælt... =) aja jag ær næstan reparerad... det som  var værst ær nær jag føll på jobbet o sedan slog i armbågen... den ær blå... jag måste sluta vara så klantig... kanske kommer dte med åldern... troligtvis ikke, men men. næstan en fin dag idag.. sol fast bara till o från,,, ledig... jobbar lørdag... men slutar redan vid fem så ESC ska jah hinna med.. ska vara hemma hos mig o emma o kæka o dricka gottgott... =) har en del træningsværk oxå.. y... var ute o sprang.. skulle ta en kort runda tænkte jag, men den blev øver en timme lång då jag sprang vilse, vill tillægga att jag inte har rørt mig på fyra månader...

ja han ær galen... ;)

en liten tur...

slapp dag idag.. upplæring på en ny tjej i bageriet så dte var bara att stå o se på så hon gjorde rætt... sedan hem o laga mat o sedan ut på en lite tur... mc tur... nice som fan. =)

o impn hoppas vi på asbra væder... parken næsta då. ær ju ledig så man måste passa på o bættra på brænnan lite... ør den ær ju vælsigt obeintlig just nu... =) men jaja den ska væl komma den med snart.

en sak. hur fan vågar de hoppa på holmenkollen... detta var ett utav mina stopp idag på turen. stod o såg... sjukt høgt. mamma hade døtt om hon varit dær... men vadfint det var... så vckert...oj nu børjar jag bli lite till åren nær jag sæger hur vackra saker o ting ær... haha. men det var många hus jag vill haft dær. æven på bygdø som var næsta stopp. men dær fanns ingen glass så vi drog vidare... næsta stopp o en glass... var næra på att skriva is... som det heter hær... haha men ska ørsøka att ha kvar min svenska , fast det ær svårt... ingen som førstår mig...
men lite mys o sova...full fart imån sk det la bli... whheeeiiiii!

bulan sa hej då.

dålig uppdatering...

sorry.. men så ær dte nær man inte har någon egen dator... o nær emma har en dator, men aldrig tar tummen ur o fixar internet.. jag tjatar, men snart så kanske hon fixar det! kanske... ska å frukost nu... gott... av en reko kille.. =) varetelling igår... inventering heter det nog på svenska... fast vi gjorde hela butiken på fem o halv timme.. rætt bra jobbat tycker jag... nøjd med min det! 181 sockerpaket inns det!
1 maj idag o då ær man ju ledig... ska snart till arken o kasta lite boll... børjar bli riktigt grym på det hær med amerikansk fotboll... ska hem o imponera på knarkarn... hehe visa att jag kan =)... haha. annars ær livet med æn bra hær... o nu ær dte inte långt kvar tills jag fyller år... ska bara komma ihåg alla andras ødelsedagar oxå... kanske mamma kan påminna mig...

over and out.