idag ær det lørdag

Yes då var det lørdag igen, sitter i soffan sisådær allmænt slapp. Ska snart hoppa i något annat så jag blir klar till party. Mr S jobbkamerat ska ha 33-års-fest. Tror inte jag kommer kænna så många dær. hmm.. what to wear, alltid den stora frågan en lørdagkvæll. Måste prøva och vakna till liv lite oxå.. ingen mer kaffe nu iaf. Fick kaffe-kick innan på morgonen, allt før många koppar.. Var hemskt! Men blir nog en hot shot ikvæll. Mr S har køpt Galliano.. mmm gott!!!!

happy halloween


 

 

 

 


 

 

 


queen of cool


sonia rykiel - hm


En utav dom førsta kampanjbilderna før deras samarbete. Ser inte så sonia ut, men nice ændå.

prima ballerina


party ikvæll


Nu sitter jag i soffan o æter pizza, har fixat håret: Backslick med knut. Ja, det blev ballerina før mig!

all saints


Skinnjackan ær to-die-for! Kærlek! Allt ær från All Saints.

fler vinter varianter


Andra vinterskor jag kan tænka mig ær någon av dessa. Från Eurosko och Pajar. Någon som vet vart dom sæljer Pajar i Norge?

varma føtter

 

Nu sitter jag i soffan med morgonkaffet i handen, ælskar nær man kan ta det lugnt på morgonen. På mig har jag tjocka stumpor, dom ska senare ner i førra årets favoritskor. Inspirationen kommer från Zara. Det ær kallt idag. Ska kolla vad før vacciner jag ska ta før resan till Thailand, sedan blir det en tripp ner till byn før att inhandla saker till halloween outfiten. o så læsa læsa læsa. Har varit ganska lat på den fronten ett tag nu, men nu ær det mindre æn 1 måndag kvar till førsta examen.. uff.

två par snygga från zara


inspiration

style.com

Jag tycker om den hær bilden!

snart

vogue

Det ær ju halloween snart, måste få fart på Mr S så han fixar mig en fin pumpa hær hemma. Han ær pumpa-maker-guru, hehe. Sjælv så måste jag fixa mig en outfit tills på torsdag, BI halloweenfest. Tror det blir ballerina, men ær lite sugen på en 1920's partyoutfit oxå. hmm...

wipes

I min jakt efter den perfekta och enkla sminkborttagningen kan jag nu efter x antal olika produkter sæga att denn ar den som funkar bæst før mig. Huden blir ren och kænns vældigt fin efter. Så om man ska ha våtservetter så ær det denna som gæller! Ingen øver, massa under.. (ps. inget sponsrat inlægg!!!) Nu blir det nytt avsnitt med Gossip Girl, kladdkaka och vatten! Hærlig kombo.


lite konstigt


Denna fick jag i posten idag, ær inte det lite konstigt då? Vår katalogen nu!?! Hejåhå..

lång lång dag

Idag blir det lång dag, først førelæsning sedan direkt till jobb.. Hemma 20.30, så hemmifrån c:a 12 h. Men Mr S har det værre, han ska inspektera broar idag, tisdag och onsdag. Och detta gør man på eftermiddagen/kvællen/natten. Så han har en tuff vecka. Nej nu borsta tænderna så till skola..

kom till mamma




last night

 

 

 

 


 



 

Vældigt trevlig kvæll igår. Inte lika kul idag dock.. Ni har væl kommit ihåg att stælla om klockan!? Jag gjorde det iaf.


donkeyboy

Æntligen hemma från jobbet, fått i mig lite mat oxå! Nu blir det Donkeyboy konsert!!! Måste bara fixa till mig lite... så som jag ser ut nu kan jag verkligen inte se ut.. Har fått en fin skarf av Mr S idag oxå! SÅ MIG!!

handla billigt?

Ska du handla nytt smink och hår produkter etc. Då ska du besøka dessa sidorna:






Jag handlar i stort sett aldrig i vanlig butik længre nær jag ska ha något sådant, vældigt sællan. Førutom dessa så kan man ju æven fynd produkter på ebay (nej alla saker på ebay ær inte anvænda)

behøver new undies

le Love

Tycker det ær sjukt tråkigt att køpa underklæder. varfør vet jag inte. Kan kanske vara før att det ær ingen som ser dom. Men å andra sidan så blir man lite mer glad nær man har fina underklæder på sig, det ær något som hænder inne i ens egna huvud.. men innan jag kan køpa nya underklæder så ska jag få ihop min halloween costume først.

hur man lockar håret med en plattång


jenny skavlan før bikbok



Julias tankegång om detta: Nær man tar inte en gæstdesigner så gør man det ju før att få extra marknadsføring och publisitet, kan inte sæga att BikBok har lyckats något bra hær. Denna kollektionen slæpptes før en kort stund sedan, ær det någon som sett en poster om det? INte jag och jag jobbar på ett senter dær dom har BikBok. Varfør H&M har lyckats med sina gæstsamarbetenm ær før att dom tryckt in i skallen på oss att dom ska ha ett samarbete, mkt och længe.. Men vad har BikBok gjort? NADA!! Ehh, som jag førstår det så har æven denna kollektionen slæpts i Sverige och Danmark. Ær det någon i Sverige och Danmark som vet vem hon ær? Jaja, så får det væl vara bara, fattar inte helt vitsen, sedan sæljer den dåligt oxå.. Inte før att det ær fula plagg eller så. Inte vad jag tycker iaf, min stil. Men inte många andras stil som bor hær dær jag bor.. Folk ær lite mer tunika tunika hær....

cooooolt


inte bara hæftig, tuff oxå

 

 


målet med thailand



ær førutom en hærlig brænna, massa minnen och upplevelser EN MASSA BLING BLING!

læmnad igen


Le Love

Denna gången ska ha på kurs i Oslo, upp tidigt så han stannar øver natten. Får bygga en fake Mr S, som jag brukar, i sængen inatt..

halloween nærmar sig



Kan ge en hint om vad jag ska vara..

vill ha, får inte..



bilder

Jag tænkte att jag skulle framkalla lite bilder, jag o Mr S har inte ens ETT kort på oss hær hemma.. Kænns lite sjælløst, så detta tænkte jag ta tag i nu. Bara att det var en del bilder att kolla igenom. Sedan vill inte han ha den bilden, jag vill inte ha den... herregud att det ska vara så jobbigt. Bættre nær man framkallade en hel rulle och så var det med det, bra bilder lr inte. Man hade iaf en bunt med bilder. Nu ligger dom bara på PC:n och væntar på att få exponeras till resten av værlden (ja, en del ligger væl på facebook oxå..) lr iaf før att gøra våran lægenhet lite mysigare! Kan kalla det projket mysighetsfaktor, fast ær inte det vad hela lægenheten borde vara??

Idag var det 50% på Cubus, min væninna har stått i kø i 2 1/2 h. Herregud, lite glad att jag inte åkte dit nu.. Fast hon har fått 5 nya kø-vænner. Fick henne till o køpa en skjorta till mig.

Nu tror jag att det blir sængen, god natt.

trevlig helg

Hytte liv..

længtar



Tror examen gick bra, ju længtar jag bara tills det ær øver och jag kan få åka till Thailand. Længtar oxå efter ett par tuffa skor i en hærligt færg, dessa hade jag lætt kunnat ta. Trøtt ær jag oxå, hungrig med. Nu blir det sluta drømma bort och lite læsning, sedan mat och så træning. Sedan ville G åka till Sandvika storsenter då dom har nattøppet. Får la se hur det blir med det. Formen efter træning får avgøra den!

examen imån

tænk på mig.. o håll tummarna!

my romeo!

 

Snart så kommer han hem!! Inte något mer vara ensam om kvællarna! Nu får han inte resa ivæg på ett bra tag.. Undra om han har med någon present till mig, men det hær med romaniska gester kommer inte helt naturligt før alla, tyværr.. Jaja, bara jag får hem han iaf!

inte bara jag som ær liten


Phi - høst inspiration


Phi har allt jag ælskar denna høsten: svart, skinn, pæls och finafina snitt. Min inspiration før høsten 09!

dt.no

fler bilder från moteshowet kan ses på
http://dt.no/article/20091008/NYKULTUR/793054740
eller på
http://dt.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=DT&Dato=20091007&Kategori=NYHET&Lopenr=110515245&Ref=PH

hehe, o just nu brinner det på taket på Mr S sitt jobb.. o han ær i Valencia o jag ær hemma. BLÆ!

lite sugen..



på denna jackan, men jag vet inte. hmm... Från Haust.

igår kvæll da

 





Vi vann inte, men hade en toppenkvæll ændå! Ska ju ha modeshow på Gulskogen sentret på lørdag också, då ær jag ansvarlig! Nice! Men det var en tjej som jag inte fattar vad hon gjorde dær. Hon kunde ju inte gå!!! Søt annars, men gå kunde hon inte och alla påpekade det!! Det var två modeller som var bra av alla som dom hade! Herrejesus, hoppas det inte ær samma på lørdag.. Snart innebandytræning, men først lite slappa!

fashion award


Våran butik har blivit nominerad till årets Drammensbutik. Go Haust Collection! Så ikvæll kommer Oslo Fashion Award till Drammen før att kåra vinnare o lite annat skoj. Ska gå med tre væninnor då jag lyckas få billjetter!! Nu håller vi på med matlagning hær gott gott! Ska hoppa in i duschen och så fixa mig, før først blir det en førdrink på Y-bar! Lite bråttom nu!

det ska vara lætt


enkel frisyr før dagar man kanske inte orkar så mkt annat, men man blir ændå fin! Dessa från Wang:s visning før våren 2010, så kan væl sæga att jag tjuvstartat på denna trenden!

læder och kavaj


 

style.com


inspiration

Kurt Cobain

fårikål afton

 


 

 

 

 


 


nytt hår

 

Fick vældigt lust o klippa mig och færga håret nær jag såg denna bilden.


knee high


oktoberfest

 





dart


 


1 oktober

Ja då gott folkens går vi in i en ny månad. Oktober. Och alla vet ju vad som sysslar med i oktober i Tyskland? Oktoberfest. BI ska ha en ikvæll.. Jag jobbar dock till kl 20.00. Annars hade det varit samling på Aass bryggeri kl 15.00, øl kostar 30kr/liter (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) sedan bær det av till Teatercafeen kl 20.30. Men som sagt var, jag jobbar så går till cafeen direkt, ska bara till Camilla och ta mitt ett glas innan. Gott gott..