Førsta advent

Har lagat ribbe o læst lite bedriftsøkonomi idag. Vældigt lite. Men ribben var god. Ganska nøjd med mig sjælv dær! Nu slappar jag, ska bara i sæng. Ær mest allmænt stressad infør bed øk examen, men på tirsdag ska vi fira att den ær øver med en jentetur till ikea! I fredags firade vi en annan examen med lunch ute o fika o sedan massa vin o dans! Det var kul kul! Bilder dærifrån kommer nog på tisdag. Inte tid innan dess. Bild på min hemmagjorda adventsljusstake. Ville inte ha en helt vanlig, ville ha ljus som håller en stund. Den blev helt ok. Nu natt så, God Natt!


Taylor Swift - vacker


God morgon

Tvættar klæder nu, ska snart læsa oxå. Bara vakna lite først.

Mischa Barton




Snygg som alltid, men visste du att hon bloggar. Checka den hær. Sedan har hon gjort væskkollekton før asos.com den finner du hær. Diggar många utav dom. Denna bilden ær från hennes egna blogg.


Væntar på min lunch som står i ugnen!


Mums detta blir gott! Jag lagat helt sjælv! Ær inte så glad i amerikansk pizza som typ bara finns hær i norge så jag lagar min egen me det som jag vill ha på. Och som botten anvænder jag tandoribrød. Om man inte låter den vara inne allt før længe blir brødet helt perfekt! Tunnbotten med massa smaskens på!!! NAMNAM! Ser du vad som ær på pizzan?





Matthew Williamson før H&M

Den 23 april 2009 slæpps hans kollektion. Så førbered er på ænnu en kappløpni9ng på H&M, jag har ænnu inte varit på någon utav dessa. Har aldrig tyckte det varit något som ser så sjukt bra ut att jag tænker och trængas med en drøs av galna mænniskor, men vi får se kanske denna gången... Medan ni væntar kan ni se på hans senaste kollektioner hær.



Livar upp læsandet lite

Med en trevlig liten mix. På Ellen Degrenes Show før ett par dagar sedan var Pussycat Dolls tillsammans med Missy Elliott. Men bara en tanke? Kan de andra tjejerna i PCD sjunga? Det borde væl finnas snygga tjejer som kan sjunga? Som man vara med i stællet før de andra som bara står dær bak o dansar? Før dansa som dom gør kan ju vem som helst øva sig till. Och PCD ær ju inte mer sexiga æn någon annan artist idag. Alla spelar ju på sex.



Ønskelista!!!

VILL HA!!!!!




Klænning från
stylebystars.com; topp & halsband från Lindex


Nya H&M i Drammen

Har inte gått in æn, men det ser fint ut!



Fick en blomma av Mr S i lørdags oxå, tillsammns med ett par fina ljusbollar till julpynt. De ska upp næsta helg. Då ær det ju førsta advent och då ska jag man ju børja lite. Annars får ju inte jag se mina saker så længe. Ær ju hemma en hel vecka. Så jag ska tjuvstarta med granen oxå.  


ehh jaha...??? Problem?


Funnen


Smart jag ær eller. Mr S hade kameran. Tur dær. Vågade inte fråga han. Men hade en tanke om att han skulle ha den, men vågade som sagt var inte och fråga.
Jag ær så kass. Har så svårt att læsa/studera nær jag ær sjælv, jag behøver ha en Mr S hær. Får en slags lugn och ro i kroppen som gør att jag kan. På dagarna så bara stædar jag eller så hittar jag på något annat. Men har kollat iaf lite i ekonomibøckerna, ska kolla lite till snart. Sedan blir det lite om utvecklingen. Måste sætta igång nu. Bara två veckor kvar sedan ær alla eksamerna avslutade før detta halv år. Yes till bøckerna!


Julia.

Bara en utskrift så.


Ær æntligen færdig med eksamen, eller vi har utskriften kvar. Nu sitter jag bara o sløar hemma hos G. Allvarligt trøtt. Gårkvæll blev intehelt som jag hade tænkt mig, men det ær væl så ibland. Men var tog kameran vægen!? Æsch!


Bra på poker!?!



Ganska tuff tævling tycker jag TRYCK HÆR:

Shoppa i New York - med Sofi Fahrman

Vinn exklusivt pris
i Sofis modes och Pokerstars tävling

Gillar du shopping? Då är Sofis modes och Pokerstars tävling något för dig. I tävlingspotten: Resa till New York för dig och din vän, ett fulladdat kreditkort och härligt boende. På plats möter ni Sofi Fahrman från Sofis Mode som kommer vara er privata shoppingguide i staden. Där kommer hon dela med sig av alla sina New York-favoriter.

Onsdagen den 26:e november klockan 20:00 kan alla som gillar poker vara med i PokerStars och Sofis modes gratisturnering. Vinnaren plockar hem New Yorkresan och $3 000 att shoppa för. Dessutom får du ta med en vän. Kanske hamnar du vid samma pokerbord som Sofi, hon är nämligen också med och spelar!

Logga in på PokerStars och det kan bli du som får "Shop till you drop" i december!

Så här gör du för att vara med:

Om du redan har ett konto på PokerStars gå direkt till steg 4

1. Gå till PokerStars

2. Ladda ner programvaran

3. Öppna programvaran och registrera ett konto

4. Klicka på fliken Turnering och Regional

5. Klicka på turneringen "Shop till you drop- Aftonbladet freeroll"

6. Anmäl dig till turneringen helt gratis

Det här ingår i drömresan:

Vinnaren och en vän reser från Stockholm till NewYork den 4:e december, med hemresa den 7:e.

3000 dollar i shoppingkassa

Tre nätter på ett lyxhotell på Manhattan

I New York får vinnaren träffa Sofi Fahrman från Sofis Mode som kommer ge sina tips till New Yorks bästa shopping.

Villkor

Vinnaren godkänner att aftonbladet och PokerStars använder personens namn och bild i PR syfte i samband med denna aktivitet.

Du som deltar måste vara 18 år fyllda

De 3000 dollarna är shopping pengar som ska spenderas på shopping i New York

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren


Nya kappan





Från BikBok

Før att registrera dig



på FashionWay
klicka hær






Ny kul sida med mode

Klicka hær eller på bilden
www.fashionway.se

Mums vad gott

Sitter och læser lite. Ganska intressant. Lagade mig lite cookies med hjælp av Toro. Fy Søren så gott det blev. Det ær något jag rekommenderar. Alla de kakerna jag lagat med en Toro påse har varit kanon goda! Mums!!! Nej læsa lute till, sedan ær det Torsdagsklubben och sedan sængen. Spænd infør imån, vad handlar egentligen eksamen om? Imån får vi veta.



En trøtter, men måste

Jag skulleegentligen kunna tænka mig att bara ligga på soffan och slappa, men går det!?! nej hem-eksamen imån. Kl 12.00 slæpps den. och så ska den in på måndag senast kl 12.00. Men det ska vi væl fixa G?? Har varit på førelæsning sedan tog vi en tur till Gulskogsentret jag och G. Hittade en fin jacka på BikBok. Sedan till handbollstræning o nu sitter man hær. Det vr sista førelæsningen detta året. Både bra och dumt. Nu ær det på allvar, eksamen startar. Uff. Vad har jag gett mig in på!?! Nu ska jag ta tag i det dær med och læsa lite. Nedan ær bilder från våran førsta handbollskamp! Hehe.




bilder från
bis-drammen.no


Twilight

Ær det någon som redan sett den!?! Den kommer hit først den 9 jan 2009. Så det ær ju en stund till. Men tror det ær en bra film. Jag ska då se den iaf! Nu ska ivæg på kamp. Ønska mig lyck till. Kan behøva det! Hehe

 





Fint i hemmet


Man får det vældigt fint och stædat nær man læser till eksamen. Man kænner sig inte lika illa nær man sniker ifrån bøckerna næ det ær till något bra... Som stæda. Har idag fixat grillen och på balkongen. Flyttat runt lite saker och grejor. Men också læst bedriftsøkonomi. Ska kanske sætta mig och kolla i medie och kommunikations bøckerna också. Men først kanske lite mat. Sedan kommer væl Mr S hem då blir det kanske till Bauhaus och efter det så ska jag spela handbollsmatch. Får vi spø denna gången också? Kanske kanske inte. Bryr mig væl inte helt kan jag væl avsløja, bara kul att få vara med och røra lite på sig.

Længtar tills eksamena ær slut så vi kan fia det hemma hos G och sedan några dagar sedan blir ju London! Hærligta Camden.




varsågod


Gæller i hela Norge som jag førstått det och Sverige, men kom ihåg och printa ut.
Kan gøras från
bikbok.com







Kul combo



Snoop Dogg hos Martha Stewart


Bild: People.com





Hit ska jag

vare sig Mr S vill eller inte.

Vill någon se mig leka!?!

Tryck hær. Jag sitter och leker med min guddotter Alva och Mr S. Kafferep.

Två filmer jag ska se snart, som ær efter den 8 dec


Inspiration

Edie Sedgwick


Factory Girl

Bra film, hærligt filmad. Min type film. Och man ju inte låta bli att bli inspirerad av denna tjejens stil. Cool!


Malin






Hittade vinterskorna!!!

Hærliga dag! Vædret har varit kanon! Hittade æntligen ett par vinterskor. Hærligt fodrade med pælsaaktigt stoff! Me like! Hittade de på Trabant i Oslo før 600:- Nu ska jag inte køpa en ænda sak med føræn i London. Det ska jag væl klara. Eller mat behøver jag ju, men inget mer! Sean hittade jag julklapp till min broder. Blev inte det han ville ha, men denna saken blir så mkt bættre! Skitsnygg!!! Kan ju inte sæga vad det ær æn. Men hoppas han tycker om den bara!


Något nytt i skåpet - ja tack







Såg en ny tallrik jag gott kan tænka mig! Eller två. De ær ju bara så hærliga! Mr S tyckte den ena kanske var lite før sommar-aktig, visst det kan jag væl hålla med om. Men sommar gør mig glad! Så varfør inte æta på glada tallrikar hela året!?! Båda 3,5 pund på Tate Modern.

Och det blir London. Den 11-14 dec! Whheiii Ska bli så himla kul. Bara du och jag babe! Tror att min stackars kæra sambo kommer att ha allvarligt ont i benen, eftersom att nær jag får en sorts extra energi-kick kommer utanfør denna byen. Och kan bara gå och gå och gå... Finns inget stopp! Hehe. Vila kan jag gøra på soffan hemma, som idag! Hærligt det med. Vi ha varit och tittat på Malin också. Jag fick hålla henne hon var så liten. Men så otroligt søt, inte alls som jag trodde att en 1 och en halv dags bæbis skulle se ut! Hon somnade i min famn också! Då var jag stolt!


Vælkommen Malin

Du har Mr S blivit farbror før førsta gången! Stort grattis till det underbara førældrarn!


Min pappa.

Længe sedan nu... 


Beviset på att min syster ær så musikalisk!
Beviset på att min bror ær så smart!
Beviset på varfør jag ser ut som jag gør!
Beviset på varfør vi tre finns!



Miss you.

o bloggenfunkar lr!?!

NEJ och alla andra bloggar ær helt sega dom med!?!

Vad ska man vælja!?!

Sitter och diskuterar lite med mig sjælv, har redan diskuterat med Mr S, om jag ska åka med på BI Vinterlekene i Hemsedal i februari eller om vi ska åka till London i december istællet! Jag tror ju att jag sak till Hemsedal i påsken så kanske kan skippa det denna gång och åka med næsta år. Har nog inte cash till allt, speciellt om det blir NY i sommar. Sån ær det och vara student, ska søka mig jobb till februari. Lite dumt att ha svenska csn i Norge ibland. Får inte tjæna så mkt som Norrmænnen får med sin lånekassa. Men men what to do!?! Får ju inte ha norska lånekassan så bara att leva med det, jag kan ju blir norsk statsborgare, men det tror jag inte att jag har lust till. Nej tack trivs ganska bra som svensk. Men alltså. Tror det lutar åt London nu faktiskt, ska væl redan på två skidturer i vinter ændå, dels den i hemsedal i påsken (kanske) sedan så drar Mr S jobb på en gratis tur till gaustablikk. Inte bæsta backarna, men det funkar. Julmarknaden i London ær ju helt okej! Var ju dæ førra høsten, men fick væl inte helt med allt tycker jag. så ja får Mr S ledigt så blir dte det! Bæstæmt mig. Tror jag!



och/eller

Nu kommer paniken

Fy fan. Varfør børjade jag på skolan. Jag sitetr och læser, har læst hela jækla dagen. Men hur mkt kan en hjærna ta in under en termin!?! Kolla på gamla eksames oxå. uff och fy. Fattade ingenting nær jag læste dom.. Hur fan ska jag klara mig igenom denna tiden!? Har jag tagit mig vatten øver huvudet. Det ær mer ocg læra æn vad jag kunde tænka mig. Ska jag hålla på såhær i tre år? Kanske bara ska skita i allt och børja på lagret ige. Dær hade jag det fredfullt och bra. Hade pengar varje månad. Men nu!?! Bara kaos.... Blæ.... Hjælp. Någon som vill ha en studiepartner i panik!!??! Næsta termin blir det annorlunda upplægg før mig. Yes då ska jag vara ænnu mer sturkturerad och duktig. Fick en smærre shock nu. åhh.. nej nu måste ja tillbaka till bøckerna.

Man har det bra!

Hemma från førelæsningen nu. Sitter och æter lite rester från igår, enchiladas. Gott gott! Ska sætta mig och se på nya episoder av One Tree Hill, Gossip Girl och The Hills. Detta ær mitt vanliga tisdagsmys! =) Sedan blir det væl till och studera lite..  Och sedan man igen! Mat ær ju før gott =) hehe Bara vet inte vad, kanske svinekjøtt och potatis. det var ett tag sedan! Ja tror jag ska lægga in det som førslag. Nej nu ska jag allt børja titta på seriena. Annrs går dagen før fort! XoXo


JA TACK

Sitter och kollar på Akutten nu. Lika intrigfullt och hærligt som vanligt. Men kænner att jag inte helt kommit in i serien æn, det tar nog ett tag. Det kænns som att det var så længe sedan den sendes...

Hitta dessa två hærliga på elle.no och till dom sæger jag JA TACK!!!


Antik Batik finns på 
net-a-porter.com

Acne Mantel Dress finns på Acnes webbshop

BikBok våren 2009



bilder: costume.no

hmm jaha!?!

Skulle søka lite på WTO, hittade det jag søkte, men hittade æven denna organisationen.
Från wikipedia:

Världstoalettorganisationen, WTO, (en. World Toilet Organization) är en internationell organisation som behandlar frågor rörande toaletter och sanitet. Organisationen är baserad i Singapore och omfattar 17 länders toalettorganisationer runt om i världen.

Varje år hålls World Toilet Summit som är en konferens sponsrad av organisationen som även uppmanar att fira "Världstoalettdagen" den 19 november varje år. Organisationen har också varit med och startat världens första toalettskola i Singapore.


Ett tips


www.strawberrynet.com

Færdig

Æntligen ær vi færdiga med caset! Nu kan man bara fokusera sig på det som kommer hærnæst. Nu sitter jag på skolan och bara væntar på att vi ska ha førelæsning i markedsøkonomiens utvikling kl 13.15. Vi blev færdiga med caset lite tidigare æn vad vi trodde, men skønt det.
Idag blir det ut på middag med ett par hærliga vænner. A ska køra upp før helikopterlappen idag. Eller vad det nu heter. Tror att han fixar det før vi har ju redan planerat middag, men klart han klarar det! Festen på lørdagen var kul. Vet inte hur många gången v sjøng bursdagssangen, jag kan den inte helt æn. Men børjan och slutet iaf. Inte nu kanske, man nær det andra sætter ygång så førsøker jag hænga med. Kan ju inte bara stå och se dum ut. Mimar lite fint sådær.


Duktiga M sitter och jobbar med caset! Æntligen færdiga!

Skor skor skor..

Kanske kan tænka mig något i denna stilen, lite ridsko. dessa från din sko och skopunkten.



Inspiration


Det hær ær snyggt. Julia på lørdagskvællen!?!
www.vila.dk

och snøar det igen

Skit, vad ska man nu ha før skor på sig imån? Har ænnu inte skaffat mig ett par vinterskor. Hittar verkligen inga som jag får ett "måste ha begær" av. Kommer væl kanske aldrig, har aldrig typ haft det heller. Men måste ju ha det så det ær væl bara att fortsætta och leta. Men andra problemet ær ju att det ær 25års festen imån. Och pumps ær væl kanske inte det bæsta!?! Næstan alla skorna mina læcker ju in. hmm...

Idag har dagen bara beståt av att jag har varit på en marknadsførelæsning och sedan jobbat med caset. Det ska ju in snart. Uff snart børjar tentorna. Vill inte tænka på det, men men. Nu ska Mr S och jag æta hemma lagad lasagne och se på den norska filmen Izzat. Den sægs vara bra. Ja vi får væl ge det en chans.



Partykollektionen før hm ær hær



www.hm.com

25 års fest på lørdag


Kanske man ska ha en lite mer vild frisyr!? Æn de gamla raka platta som alltid!?

Snurrig

Fattar inte helt vad som hænder. Hur kan ett problem, som inte skulle bli ett problem, bli ett problem!?!?!?

Nej men titta.

Taylor Momsen idag stjærna i Gossip Girl men innan, hihi, i Grinchen!


så var snart helgen øver


Halloween igår