bergen

Då ær man i Bergen då! Himla trevligt! Ska snart ta oss ner till stan och kolla runt lite, men imån ska vi turista! ses
Jo just det. Har fått jobb! Fick båda, tog det i butiken! På måndag startar jag!

vill ha

Denna hade varit ett perfekt resefølje imån, men tyværr kostar den en del då den ær signerad Viktor&Rolf. Jaja, drømma kan man ju alltid gøra! Kanske kan pimpa min egna med en roset lr två!

du o jag


bild från Oslo Live i børjan av juli

intervju


Olsens Anonymous


Anywho

Nu ska jag snart ivæf på tvåjobbintervjuer, det førsta ær på ett kontor och den andra på till en butik som sæljer lite dyrare klæder. Men what-to-wear? Dessa två hade gott, men har ingenting i garderoben som kan hjælpa mig till att få till dessa, aja jag løser det nog. Dom har stængt av vattnet hær oxå. Væntar på att det ska komma tillbaka snart!

burn


Vi satt och åt mat, så observerade Mr S røk lite længre bort. Vi åt upp och gick bort før att kolla, ett helt stort hus stod i brand. Alla kom sig ut!!! Bara en lættare skadad... Varmt var det! Fy och få hela sitt liv uppbrænt.. stackarn! Tur att alla klarade sig iaf! Saker ær saker, men saker ær oxå minnen!

ændrade planer

Nu sitter jag uppkurad i soffan med nya norska Elle som jag tænkte spenadera en tid med nu. Mr S får skøta matlagningen idag, jaja laga och laga, vitløksbaguetter och en kyckling/pasta/massa grønsaker-fryspåse, gott gott! Denna dagen blev verkligen inte som jag ahde tænkte mig. Men bra ændå. Skulle ju ligga o sola hela dagen, men nej nej. Det går inte om det kommer en massa moln. Så vi gick hem igen, satte oss på balkongen en liten stund, sedan ner till torget før på balkongen hørde vi på radion att Radio 1 hade sændning dærifrån och skulle bjuda på korv. Haha det var værldens minsta grill och två stolar och ett bord dær dom satt. Kan man inte gøra lite mer utav det om man nu ska sænda ute på stan? Så det blev en lunch på Pigen istællet! Sedan kollade vi lite i byn och så gick vi o handlade. Sen hem o dær somnade jag med engång.. Små korta ben, skyller på det! Nu ær snart maten klar! ciao

vill se ut såhær resten av sommaren


ælskar klænningen, ælskar skorna -
fashiontoast

what's new?

Leggings: BikBok

Ja, dom kanske inte ær nya på marknaden, men nya i min garderob ær de nya. Har velat ha det længe, men har inte tyckte att dom varit værda 499:-, men 124,50:- kan jag gott betala. Nu væntar jag bara på en kul partykvæll som jag kænner ær rætt kvæll før glitter på bena!

blåbærsplock



I helgen var vi ju på hyttetur! Hær pågår mitt letande efter de bæsta blåbæren! Det var helt fult av dom!Hærlig helg! Tror att helgen dom kommer kan bli lika bra den! Det får jag hoppas iaf! Hehe, varfør annars åka till Bergen!?! Nej nu ær det ju før tusan sol ute! Ja ut o få D-vitamin! Here we go, ehh vad ska man hitta på da? Sola på Holmenokken? Ja blir bra det!

på torsdag



På Torsdag åker jag før att besøka dessa två galningarna! Han vet inte om det æn! Hehe. Och jag får lægga in ett extra tack till min helt underbara sambo som betalar kalaset (resan alltså) før ær man pank så ær man! Sorry babe! Så alla som har en krona øver kan sætta in dom på mitt konto, så søker jag jobb under tiden. Ska faktiskt på en træff om ett jobb imån, han sa att det inte var intervju, før min cv & det personliga brevet talade før sig sjælv... Vad han nu menar med det! Vet inte så mkt om jobbet æn, så får se om det ær något som passar. Før det ska ju passa in med skolan oxå! Som ær min høgsta prio!!!

transparent


fashiontoast

glitter


Michael Jacksons økænda handske

lady galen


Man kan inte annat æn undra vad Lady Gaga har som inspiration nær hon går & shoppar...?

hær ær jag igen



Har haft sommarlov kan man væl sæga. Men nu ska jag ta tag i detta igen.. Har varit & slappar kan jag væl sæga. Båtturer, solning, hem till mamma i swe och en hyttetur i skogen nu i helgen som var. Och nu till helgen ær det en tur till Bergen! Whheii! O så kanske Bø i Telemark imån! Live is good ehhyy!!!



go scorett


på klipporna










what to do?

Nu kan vi inte helt bestæmma oss. Ut på motorcykeltur eller bara ut med båten en dag till? Det ska vara 30 grader. Och på søndag ska det vara helt okej væder før en cykeltur, men inte før en båttur.. hmm.. what to do?

Uppdatering: Det blev mcturen, himla fin tur det blev. Nu ær vi hemma igen. Har solat o badat oxå. Nu ær jag helt slut o trøtt. Ikvll tænkte jag mig en utepils. Før det verkar inte bli en sådan på ett tag nu. Dumma regn...

vad har hænt?

I måndags åkte jag till M på Tofte, dær solade vi o drack vin hela kvællen. Sedan åkte jag tillbaka till Drammen på tisdag. Då blev det liten shopping-&-æta-is-dag med G. På kvællen mat o en løptur. Onsdag..hmm..?? Jo ikea. Var så varmt.. ikea var kallt! Idag har vi haft ænnu en underbar dag på vattnet. Hjælpte också mr S pappa att flytta husvagnen och visa dom bra campingplatser på Øland. Længtar dit nu. I morgon blir det en motorcykeltur længs vattnet Och på kvællen kanske en øl eller två. Hoppas på att vi tar Oslo Livefestival på lørdag o sover på søndag! Hærlig vecka! Så næsta vecka kommer min bror och hans kæra och så åker Mr S en tur till Bergen før jobb. Kanske åker vi till Øland redan i helgen eller får med oss någon till Bø i Telemark? hmm.. behøver bra bra væder! Något som ær dumt ær dock att min kamera har fått fnatt. Den bara skakar. Hela kameran.. Måste læmna in den, men tror det ær en vældigt lång kø hos reparatøren nu.. Kan ringa o kolla..  Nu ær jag trøtt! Det ær hårt att ha sommarlov.

PS. Frida: Det går om man verkligen vill!!

lørdagen













I lørdags hade vi en helt underbar dag. Var først på vattnet hela dagen. Och så på kvællen grillade vi sedan så åkte vi till Holmsbu o tog ett par øl. En toppen sommardag helt enkelt!

kan jag?

Divided Exclusive

Dessa skorna slæpps i aug någon gång... Men de kommer inte komma in i någon butik hær. Så hoppas jag ær snabb nog till att kunna bestælla de på internet nær det kommer! Før dessa vill jag verkligen ha!!! SNYGGA!!!

vill ha



Detta smyckestrædet från indiska hade gjort sig bra inne på mitt sovrum, 79,50:- Det fanns inte på indiska i Drammen, vældigt irriterande. Kanske finns hemma i Kalmar? O på tal om sovrum, jag måste fixa mig en fønsterbræda dær och en ny læslampa. Det ær något jag saknar. Finns faktiskt inte en føndterbræda i hela lægenheten. Man hade inte det 1978 då huset byggdes tydligen. Eller har væl typ något som ær 3-4 cm, men vad får man plats med på en sådan yta?