Kan gott tænka mig

något sånt hær på ett julbord i år. Måste ju børja tænka på att "partysæsongen" ær hær nu. Det ær ju nu man kan stasa upp sig och køra på lite extra. Kanske inte just dessa två var så stas, men allt kan får lite extra glitter så ær vi dær! Hehe Hoppas mamma syr den dær jackan till mig jag ville! Då ær jag uppe på molnen och hoppar. Vi får se vad hon sæger!


                                                              
La Redoute

Færdig.

Då var vi færdiga med våra klæder till Halloween till på fredag. Skønt kan man lægga det på hyllan. Ska till G och dekorera på torsdag och så river vi stællet på fredagen. hehe. Det blir då bowling och sedan utgång. Kan man bowla nær man ær lite førfriskad och har kostyme. Kan tro att han som ska vara ællpe kan ha lite problem. haha. Nu ska jag egentligen gøra lite læxor, ska væl ta tag i de snart.
Var nere i byn idag før och handla det sista till Halloween, fast jag fant mig en jacka istællet. Guld, behøvde en vinterjacka. Kan gott tænka mig en till om jag finner en. Denna var rætt billig så. Men sedan hittade jag ett på skor, men de var ett par svarta som var i två helt olika svarta nyanser. Hon kassørskan sa att det gjorde væl inget.. Lite skoputs bara. Ehh nej tack, och de var sista paret. Får kanske kolla på en annan Eurosko om den finns dær. Før den var sådærhærligt luddig inuti som jag vill ha. Påminnde om den andra jag skrivit om, men kostade lite mindre och hade en dragkedja på sidan, en dragkedja som inte går att dra ner då. Pynt vill sæga. Det blev alltså en helt kej dag trots "møtet" på morgonen/førmiddagen". Tjo



Eurosko - Roots - 995:-     Skopunkten - 399:-

Førsta snøn



så hær ser det ut nu i Drammen, bilder tagna från balkongen min, ojoj. Så tidigt.

Idag har vi sytt lite

Halloweenkostymer... Ser kansk inte så skræckinjagande ut, blir kanske inte det heller. Men dte blir iaf en kostym. Och nu ær iaf G:s kostyme typ klar. Bara min kvar. Ska jag væl kunna fixa imån. 



Har færgat håret oxå. Like it!

Titta jag fick

Nu nær jag var hemma i Swe så tog jag med mig ett fint soffbord i ek och sedan har min snælla mamma stickat ett par specialdesignade lovikkavantar till mig, med sidenband och avrundad topp! Tack mamma!
Nu sitter jag och kollar på Ylivs møter væggen. Man ler som vanligt!



Kate Moss & Topshop




Kate Moss nya kollektion før Topshop har kommit nu.
Klicka hær før att ta en titt på topshop.com

Mr S fixa pumpor




Kalmar by night


lørdagens

Jag har haft en bra helg

Nu har jag då avverkat 140 mil, min rumpa har inte helt blivit sig sjælv æn. Kom væl i sæng kl 01.00 i natt. Men som tur var før mig (tillskillnade mot Mr S) så børjade jag ju sent.  Nu sitter jag på en tråkig førelæsning. Vældigt tråkig. Kanske till o med ska smita mig ivæg. Men hemma væntar bara en massa stædande.


Hemma hos mamma var det iaf kanon bra. Så kul och se en massa søta mænniskor igen. Och mammas uttryck nær vi kom och stod innanfør dørren. Den har helt underbar! Haha hon stod bara och skrek. Och så glad hon blev. Jag ringde nær vi var c:a 5 minuter från huset;

Jag: Hej vad ska du had till middag?

Mamma: Idag blir det bara något enkelt, varma mackor.

Jag: Så gott, då kommer jag och Mr S och æter.

Mamma: Klart ni får det! Det hade varit mysigt, bara kom.


Sedan børjade hon babbla massa recepter. Jag lyssnade inte så noga utan ville bara att hon skulle sluta prata. Sedan 5 min stod vi dær o hon børjade skrika.. Haha kul! Men det har varit en massa kul som hænt, allt från barnkalas till biljardspel och utgång. Træffade min søta guddotter och hennes gulliga mamma! Hærlig helg!

Den minsta kusinen
I'm good... not
Mr S med tvillingarna

Søta guddotetr Alva

Barnkalas før Agnes och Emelie

Æsch detta skulle jag ju ha varit på halloween


Tina Turner!! Hett ju!!


bild:
fabsugar.com

Nu ska jag packa en liten væska. Før tidigt imån på morgonen bær det av mot Swe. Snabbstopp i GBG før att gå in i några butiker som inte finns hør, Monki & TopShop ska jag iaf hinna med. Inte før att jag har pengar att shoppa før, men en vinterjacka behøver jag ju. Ja nu packa sedan sova!

Lauren Conrad Spring 2009 Fashion Show



Tycker om att det ær så enkelt, med hærligt stora blommor.

Hunk

Robert Buckley från Lipstick Jungle ær helt okej va!?!



Tråkigt, men lærorikt

Denna veckan blir dt inte så mkt mer gjort æn skolarbeten. Har ju två case + allt annat som ær som vanligt. Jobbar och jobbar, men det tar ju aldrig slut. Jaja, får glædja mig till helgen istællet, hem till mamma! Nu ær jag trøtt, men tænkte jag skulle læsa lite i markandsføringsboken før jag slappar helt av før kvællen, fast slappar man egentligen helt av just nu!?! Jqg kan det då inte, før man blir ju aldrig færdig med något nær man går i skolan. Uff... Bara længe kvar på denna utbildningen! Kanske får sluta och børja på ikea, som alla andra svensker i norge. haha. nej tack.

Vi børjar ju tænka på Halloween klæder då va. G vill ha en modell på kjolen som den dær grøna. fat inte grøn då och ja vill ha lite mer Carrie modell. Tror jag vinner! Hehe



Min vintersko?


Denna hærligt varma saken finns på
logoshopping.com


ny matta

Inget bloggande igår då livet bara innehøll plugg o mat o sova o titta på tv. Vem vill læsa om det!?! Idag dæremot har vi varit på jakt efter ett nya soffabord. Då vi inte kunde komma øverrens blev det inget. Men vi hittade en matta på Skeidar som vi båda tyckte var kanon! Och den ær så underbar. Mjuk som ett fåraskinn, men med lite kortare "pæls". Ljust næstan vitt. Så fint, lite annorlunda æn vad andra har. Visst alla har typ ett beiget, men de har med det som brukar heta Shaggy lr något. Så vi tog detta. Lægenheten våran børjar nu bli lite mer hemmamysig! Inte bara stelt och sterilt. Svårt med vita væggar. Sedan hittade Mr S en søt møssa på H&M, som jag garanterat kommer att ta ett x antal gånger. SNart fixa sig før en inflyttningsfest. Ær lite trøtt, men har lova. Bara att køra på.


Bilden blev lite mørk, men fint blev det. Mr S tog av sig strumporna med en gång och gick på den!


Mr S tog den ljusa, kanske ska ha den mørka till mig!?!


Något før mig


dessa två hærliga tackar jag inte nej till! finns på houseoffashion.no

Jag har det før bra

Åhh min snælla underbara sambo. Han kom hem från træningen før en stund sedan. MED BLOMMOR! De du, det sker inte ofta! Så søt! Precis såna tycker jag om. Han tyckte synd om mig och min hals. Jag har fått snack-førbud, vilket går ganska dåligt då jag ælskar och prata! Kan gærna prata bara før att prata! Nu står min kæra i køket och lagar mat! Fiskesuppe! Namnam!


En liten dagens också då.




Min nya halsduk ær från Wedins. Underbar, den kommer att passa helt kanon till de vantarna som min mamma håller på och sticka till mig, undrar bara om hon valde lila lr røtt sidenband? Lovikkavantar ær det bæsta!

Igår

Det var verkligen en lång dag. Fram och tillbaka, hit och dit. Først var jag i skolan før och ha lite med det nya caset, sedan in till Oslo før och kolla kostymer och leta lite saker till festen på halloween. Vi hittade inga kostymer som vi ville ha, men vi vet nu vad det ska blir iaf! Vi var till och med inne i en sexshop før och hitta kostymer, dær hittade jag en chearleeder kostym jag faktiskt kunde haft, den var inte helt sexshopsgalet utfodrande. men 600.- student.. nja.. inte denna gången. Men det bæsta som jag hittade dær inne var en hel avdelning med høgklackade skor før mæn. Mmm sexy sexy! Och dær inne fick vi tips av en full lite ældre man att det fanns en billigare butik med kul kostymer i en annan del av Oslo. Uff han var så æcklig, bara stank alkohol och tyckte att vi skulle prova de olika kostymerna. Så då åkte vi till det stællet och letade, men hittade aldrig butiken. G kør som en dåre før øvrigt. Sedan fastnade vi mitt i rusningstrafiken på vægen hem uff. Sedan en tur till Plantsjen før jag skulle ha en blomma. Fin ær den. Sedan till ikea en tur fær ting och tang. O sedan hem till G då jag inte sett hennes lægenhet, dær åt vi ikeas æpplepaj med vaniljsås. gott gott. och så hem och sæga hej till Mr S som jag inte sett på hela dagen. Sedan i sæng..  Men kænner mig helt okej idag, førutom att jag låter som fan før jag har så ont i halsen. Jaja skola arbete væntar før mig nu. Jippi. NOT.

G sår och kollar på en massa polisbilar som kørdea framfør ett helt tåg med limosiner, vem var i Oslo?
Nederlænderna skulle spela VM-kval kamp mot Norge. Gissa vilka dessa hejade på?
Min nya fina blomma! Sol ute nu! Hærligt! Askallt på morgoen.

Kanske vi ska vara detta?

På Halloween alltså. Eller så har vi en annan idè men den ær hemlig.


plotter och ting o tang

Ska ivæg på skolan om ett tag, ska bara fixa mig lite først. Ska børja lite med næsta case, ipod. Sedan ska jag o G ta hennes lilla søta bil som går som ett skott in till oslo o titta på saker till halloween. hon behøvde saker till lægenheten oxå då vi ska vara dær innan bowlingen! Vi har heller ingen førelæsning den fredagen som festen ær. Då kan vi ju børja lite tidigare. hehe. då kommer man kanske i sæng tidigare oxå.. nja kan ju få tro det iaf! kommer ta med mig kameran, før detta kan bli kul! tjo så længe.


ebay fyndat




denna tryckte jag hem før ett par dagar sedan.ser lite hærftig ut, men   som sagt får
se nær den kommer, om den kommer, hur den ser ut och passar. håller tummarna!
annars ær det ju bara att lægga ut den på nytt så någon annan kan få den. glitter!!!!

Vært och prøva

GratisKläder.se grundades sensommaren 2008, och idéen med sidan är att man ska kunna tjäna ihop poäng, helt gratis, och därefter växla in poängen mot presentkort på H&M. För att kunna göra allt detta krävs det att du är Medlem, som du blir helt gratis. Tryck och Bli medlem.

Vem tackar nej till gratis saker? Inte jag iaf! Hehe gratis ær gott! Alltid vært och prova!


Halloween nær nærmar sig

Kanske dags att finna en outfit till partyt. Men vad. Men en trend jag ser nær man kollar igenom nettsidor ær att tjejkostymer ær som sexkostymer. Kort o tajt. bara anslep på sex. Hmm.. Varfør detta? Visst killarna blir væl glada. Okej inte alla drækter, men flertalet ær det.  Kanske man bara ska køra en enkel toga drækt lr ængel. Enkel och utklætt.. Kanske lite tråkigt. Eller kanske något utav de hær nedanfør? Haha Eller har någon ett annat førslag? Jag som æ så liten kanske skulle vara Tingeling lr Tummelisa.



bilder från partytime.no

Loppis

Idag åkte jag o G på loppip, deffinitivt något man kan inføra som daglig søndagsgøra. Vi hann med två stycken. Vi hade ju kunnat hinna med fler om vi var ut i lite bættre tid, men lite trøtt från gårdagens party. Køpte ett vinstæll som jag ska måla vitt och en skjorta. 20 kr la jag ut før de tingene, G hittade saker till køket. Mår jag kanon! Spist sushi och tittat på Sex and the City - filmen. Lika søt som nær jag såg den på bio. Tror dock inte Mr S tyckte att den var så bra. Inte riktigt hans type film. Kvællen igår var bra den med. Nu tænker jag på om jag ska læsa eller om jag ska se på en film tll. Tror det blir en film. Det ør ju søndag! Hehe

Loppemarked info i ditt fylke tryck hær


G i sin lilla søta Mini.

Lady in black




I dag blir det helt svart før mig. Ska snart gå till bussen som ska ta mig till okænda trakter: Kongsberg. Intressant. Varit en vældigt fin dag med lite shopping, bland annat denna klænningen och lite underklæder. Mr S køpte Nudie jeans. Efter shoppingen blev træffade vi på en væn till Mr S som vi hængde med. Køpte kaffe på seveneleven och gick ned till strandpromenaden och satte oss. Hærligt. Vædret verkar hålla sig bra, slipper och gå hem i øsregn. Før paraplyen har man ju aldrig nær man behøver det.

och idag


detaljer


nu ska vi ut i det underbara vædret hær i Drammen. Vi fortsætter med koset från igår! Livet ær væl før bra nu!

Koskvæll

Idag har det oxå varit en bra dag. Æven fast vædret blir sæmre och sæmre så mår jag bættre och bættre. Har varit i skolan på værldens sæmsta førelæsning hittills. Gick ifrån och shoppade istællet. Passar mig bættre, blev en kofta, væska, leggings och ett par helt undebara ørhængen. ørhængena ær från Dorthea som ligger hær i Drammen! Helt underbar blingbling butik! Nærmar sig hemfærd snart oxå. Ska bli så kul! Træffa familj o vænner en liten snabbis. Maten som vi lagade var god, Fast vi bytte ut bønorna mot avocado istællet. Mums. Nu nyheter och sedan ska vi førsøka vælja en film av alla de vi lastat ner men aldrig sett på. Lite svårt och vara kille och tjej dær. Speciellt om tjejen ær lite mer romantiska typen o killen ær pang-pang. Imån fest hos S. Hon hade ju fødelsedags i onsdag! Hela 20 år. Lillplutten! hehe Grattis igen gumman! Har køpt present, tror du kan bli nøjd. Vi blev iaf det! Nu åter till kosekvællen før mig. tjo 


Han ær min!

Mat idag


bilde: matprat.no


Detta tror jag kan bli gott, låter mig ta tankarna till Estados Unidos Mexicanos, låter lockande att resa i væg just nu. Kollar man ut ær det ju bara regn. www.matprat.no har många bra recept. Speciellt bra før mig som aldrig kommer på vad jag ska laga. O de har många recept som går fort. Det gillar jag då jag alltid børjar laga mat nær jag ær hungrig. Stort misstag!

lite musik..

Har haft denna på hjærnan i ett par dagar nu.


Idag handlade jag

en skarf från Åhlens och en vanlig svart kofta från hm. Svarta koftor. Hur många har man køpt? Men om jag vore bættre på och hålla reda på mina saker i lite berusat tillstånd så hade jag haft en miljon sådana idag! Uff imån har vi en 6 timmars førelæsning. Jippi.. not. Nej nu ner till kællaren och kasta in tvætten i maskinen!


djuriskt værre. ænnu finare i verkligheten.

trevlig dag idag!

Klara me det dær tråkiga caset, ja men då ær dte ju bara att børja med det andra! fast denna gången ær dte om ipod. Det kan man ju lite mer om iaf! Næsta vecka ær det cruisen. Ska bli kul, tråkigt bara att heidi inte får någon hundvakt. Men vi får bara klara oss! Idag har det varit bedriftsøkonomi o sedan så træffade jag C før lite shopping och mat! trevligt trevligt! nu snart vaske klæder. inte lika trevligt, men bara ting man måste gøra!


C:s mat till vænster och min till høger, Gott Gott - Jonas B var stællet

Det blev en krasch hær, C bad om en ny kopp! Smart!

Le och var glad

Hær er Ylvisbrøderna igen

Ylvis møter veggen



Dessa brødrerna asså. Detta ær underhålldning på høgnivå før mig! Perfekt vad man behøver på en måndag! Tack Japan, om jag inte minns fel så var de som uppfann denna grejen!


bilder: tvnorge.no

Peaches Geldof



Man kan sæga vad man vill om hennes giftemål, men klæ sig kan hon iaf.


nu blev det livat i gatan

Vi bor vældigt næra en fotbollarena, tror att det ska vara kamp snart. Før nu væller det in bilar från allahåll och kanter och ska parkera hær i mitt område. Heja Godset. Inte før att jag bror mig så mkt om fotboll. Men klart att man vill att det ska gå bra før ens "hemmalag".
Jag sitter och førsøker och skriva lite på vårat case om Southwest Airlines. Jesus. Hur ska jag kunna få det ner till så få sidor som de vill ha det till. Hmm jaja.. Får snacka med resten utav gruppen och kolla vad de tycker. Det jag har skrivit hittills ær elt okej. Fast læser jag det en gång till låter det nog bara sæmre och sæmre. Tror jag ska bara skriva vidare och inte læsa det jag skrivit tills jag ær klar. Vilket jag inte kommer att bli idag, men jag gør så gott jag kan. Har några små saker som ær lite oklara, men ska væl kunna løsa de oxå. Hoppas jag. Snart kommer Mr S hem. Hærligt, får mig en lite koskvæll ikvæll iaf. Har kanske någon film vi kan se lr två. Mysmys i soffan! Kænns som en evighet sedan. Vi blir helt uppslukade av våra PC och sitter med dom tils vi ska sova. Nu får det bli lite førændring på det. Mer han och jag inte han jag och Dell x 2. Nej om man skulle återgå till lite studerande igen. Inte så lockande. Kanske ska slæppa SWA ett tag o gøra något annat før att sedan återgå till det lite senare. Ja det læt som en bra idè tycker jag!



haha fredagskvællen

god morgon

Pigg och vaken ær man! Hærligt, kanske man kan få gjort lite skolsaker idag då. Det tror jag nog. Bowling igår. Jag vann faktiskt. Helt otroligt. Hehe. Nej lite frukost i magen och så lite sløtittande framfør tv:n sedan skolarbete. Yes. Dagen planerad. tjoho



Discobowlingen igår kvæll. JAG VANN! HEHE

jag har det bra.

Jag måste væl faktiskt sæga att mitt liv hær i Drammen idag ær ganska så bra nu. Mr S o jag har det kanon. Hittat mig underbara vænner. Nær jag pratar med de dær hemma så verkar det som att de har det bra, det ger ro till både kropp och sjæl. Det ær væl en sak jag skulle vilja. Åka hemma o træffa familjen dær hemma. Det har varit något. Men en 8 timmar resa ær inget man bara gør så dær. Særskillt inte nær man inte har bil heller. Dumt o inte ha det! Får spara det till julen då. Eller smøra lite før Mr S. Snart ska jag gå o bowla. Ska inte dricka om de andra. Får hålla med fest før denna helgen. Var ju på black and white party igår. Det var kul, men mkt drama. Lite skapat av mig. oops. Aja løste det. Tack vara søta underbara C. Tack ska du ha gumman. Min bakfylla har ju æntligen lagt sig helt nu. Bara lite trøtt och har så sagolikt ont i magen - træningsværk. Så en skøn smærta. Ingen att klaga før nu. Mr S har dragit till Hemsedalfør att hjælpa en kompis och fixa "førtæltet" på husvagnen som en væn av han ska ha dær i vinter. Det ær tydligen något i træ dom har kjøpt. Det ska bli spænnande och se den sen nær snøn kommer. Nu ær det snart tid før och gå før mig! Trevlig lørdagskvæll allihop!

vad har jag gjort idag?

Førelæsning i Marknadsføring. Idag var det om pris, ett utav de fyra P:na. Skulle egentligen ha jobbat med vårt case efter det, men så blev H sjuk. Krya på dig gumman. Så det blev hemstudier før mig och S istællet. Så snart ska jag med C o træna. Ska bli hærlig. Sedan hem o æta. Mr S ær kock idag. Sækert tacos då. Hehe ikvæll blir det black/white party på Bi puben, trevligt trevligt, du kommer væl? Alla studenter ær vælkommna. Bara att ta med student-id så kommer man in. Ingen intræde heller. Ska vara hemma hos C innan. Førsta gången jag ser hennes lya. Ska bli kul! Ha att så længe.


Tog lite smyg bilder - Deacon Odd Gisholt in action

underbart søta S - vældigt ambitiøs!

jeessseeesss

hur kan sådant hænda då? Pojke 7 år matade krokodilerna med några utav djurparkens andra djur: 13 ødlor och en skøldpadda. Detta skedde i Australien. Læs mer på: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=526885

Kosetrøja

Idag blev det en mysdag, ær så kallt ute. Varit på førelæsning. Ska læsa lite hemma snart o så træna handboll o sedan læsa igen. Tænkte sedan avsluta dagen med en liten titt på ett avsnitt av Lipstick Jungle. Helt ok serie. Inte sex & the city, men funkar. blir kanske bættre efter etttag. hoppas det. Kanske man ska få i sig lite mat oxå. hmm.. ja tror jag kan pressa in det någonstans hær.



trøja från hm logg - barn

Vet inte vad det ær..

Men mig o klænningar som får en att drømma och se gudinneaktig ut det bara ær pærlor før øgonen. Som dessa klassikerna nedan! Vill ha, har nog aldrig haft på mig en sån. Tror inte det skulle vara lika fint på mig som ær lite kortare æn modellerna. Lite kortare, haha nu var jag snæll! Heja småfolket. 0,5 cm från 160 cm. Men drømma kan man ju. Kanske till brøllopet man førhoppningsvis ska ha! Då kommer jag nog deffinitivt går før drømmar/gudinne looken!


Kate Moss o Scarlett Johansson

Balenciaga Spring 09 - RTW

Hmm.. Kanske inte halt førstår den førsta bilden hær. Nedtill ær det ju fint, men upptill. Kan gott tænka mig och ha den  "delen" under en tubklænning lr en kjol med høg midja, men utanpå..? Nja, kanske inte helt min grej, men glitter blir man ju alltid på tophumør av!




bilder: style.com

kanske lite "o-eco"

men så underbart. Tog mig en VÆLDIGT lång dusch før jag skulle sova igår. Behøvde det. Helt knall! Det ær något jag tycker att man kan unna sig ibland. Kanske får børja køpa ænnu fler papperspåsar o tygvæskar nu istællet, det kompenserar kanske lite? Fick ikke gjort noe skolarbete. fastnade vid de 5 episoderna av Nya 90210. Var faktiskt lite søtt... Men jag ær ju en sucker før denna typen serier o filmer.

                              
                          ovan: resultatet av en lång dusch - hær: væska från forever21.com