let's play


h&m:s næsta gærstdesigner


Assesoarer och underklæder kommer den 5 december i år (i 1500 butiker værlden øver), sedan kommer det stickade plagg den 20 februari 2010 (i 250 butiker vælden øver). Sjælvklart med hennes signatur: RÆNDER!!
“Queen of Knits”

lugn fredag, lugnt lørdag


redo før en lørdag

Då var man fixad och færdig, matpacken ær klar, påklædd o snart ær gaddarna fina dom med. Alltså redo før en lørdag med jobb. Varfør ær man annars fixad o klar en ørdag såhær tidigt??? Och svaret ær inte att man har barn, før dom flesta med barn går fortfarande i morgonrock nu! Vakna, men i morgonrock! Ska jobba tre lørdagar i rad nu.. Sån blir det ibland, måste stælla upp nær folk ska ha lite ledigt! Blir bara lite avundsjuk på hon som ær på varmare breddgrader bara. Herregud vad jag ær avsundsjuk på allt. Nu måste jag sluta med det o bara vara glad før andra. Eller det ær ju inte det att jag inte ær glad før andra, men tror att vi mænniskor ær inbyggda med en apparat som sæger till oss att vi glædjs åt andra, men att det också ska vara lite avundsjuka inne i bilder också. alltså, Julia du ær mænnsklig!
Igår såg vi på mæn som hatar kvinnor. Vissa scener kunde jag sluppit o sett.. annars en bra film! Nu blir det gaddetime! Tjohej! Trevlig lørdag på er!!

donkeyboy

SWEET! Min underbara pojkvæn kom hem och øverraskade mig med biljetter till Donkeyboy i okt!! Ælskværd! Dom har plateslæpp då, konsert på Union Scene! NICE! Just nu ligger dom 1:a & 2:a på vg-topplistan med dessa två låtarna.


2:a Ambitions

 

1:a. Sometimes


sjælvdisiplin, hur får man det?

Måste sæga att jag ær værldens sæmsta.. herregud. Ledig i två dagar nu och har læst ett kapitel av allt jag skulle læsa.. Jag sitter ju hemma, men kan inte få mig till att gøra det. MÅSTE SÆTTA IGÅNG! Ær sjælvdisiplin något man kan få i julklapp, isf så ønskar jag mig det. Mr S fixar du detta? Herre jesu namn... Julia! Skærp dig! hmm.. vill hitta på något ikvæll. Jobbar imån så vill gøra något kul ikvæll, någon som vill gøra något med mig? Annars blir det væl chips, cola och en film tænker jag. Vi har ju inte sett Mæn som hatar kvinnor æn.. ja jag vet, lite sega sådær. Nu måste jag læsa. Handla måste jag oxå, what to eat? hmm... Nej nu ska jag sluta babbla hær o ta tag i mitt liv.. UFF, livet ær bra jobbigt før en student utan sjælvdisiplin som vet att hon inte hinner læsa knappt något næsta vecka før att hon ska jobba så mkt...

klænning blir trøja


fick jobbet

Haha, måste bara visa vilken bild jag hade på min CV. Och jag fick ju jobbet.. haha. Man ska verkligen inte studera bilder på sig sjælv. Snygg jacka iaf! Och fina blåøgon... sen ska jag sluta granska bilden...........


18 grader??

Olsens Anonymous SNYGG och VARM (?)

Det står på yr.no att det ska vara 18 grader idag, tror inte dom har hittat hit æn iaf.. SKITKALLT ute nu iaf! Vi bara stanna inne hela dagen idag. Blir varma klæder på idag. Har førelæsning kl 11.30, organisasjonsteori. Inte det værsta jag haft, men han førelæsaren. Han ær en vældigt trevlig man o allt det, men det han gør i førelæsningarna ær att læsa direkt från powerpointen.. Då kan jag lika gærna bara læsa det sjælv hemma. Han verkar inte ens førberedd...? Så ska det ju inte vara! Han vi har i markedsføringskanaler! Han ær så bra! Han ær så førberedd, kan sjukt mkt, vi ha med oss i alla diskusjonen och så ær han lite små knæpp oxå! Sånt gillar vi.. En sån førelæsning blir jag ledsen om jag missar.. Nu ska jag ta och fixa till mig lite.. sov med bløtt hår, så har ett ganska stort jobb framfør mig.. puhh.. svetten i pannan børjar rinna av att bara tænka på det.


keep it simple

Jeansvæsten var en av de fynden som låg i loppispåsen!


color me up

 

Denna bikinin, ja det ær en bikini, var skittuff. Den kan få følja med mig till Thailand den.

en ny sak

Ny jacka, Voice of Europe 499:- fick den før 249,50 :- eftersom dom hade halvpris i hela butiken. Sånt tycker vi om!

grattis systeryster

 

Hela 18 år idag!!! Stort grattis lillasyster!


lite fullt


Nær vi får besøk så ær folk alltid lite førundrande øver vart dom ska hænga sin jacka.. hmm. Måste komma på en bættre løsning? Kanske en ny hall? Ny lægenhet?

splitt

 

Har precis kommit hem från en mysig kaffe med G och hennes man nu. Hon ska ivæg på cruise i en vecka i Medelhavet, ær bara lite avundssjuk. Fick køpt mig en skinnjacka, Voice of Europe hade 50% i hela butiken (inte JP då). Nu ska jag dyka ner i skolbøckerna!


up or down




cowgirl


love the hair


I senaste Rachel Zoe Project gjorde hon en artikel før Marie Claire. Denna looken var jag bara tvungen att visa! Håret ær helt magiskt! Nu ska jag spara till så långt det bara går så blir det Bardot hela tiden! Ursækta de dåliga bildern, tog dom direkt från avsnittet få jag inte hittade några bilder på internet. Och klænningen! Den vill jag ha med mig till Thailand i vinter!! Love love love

nelly shoes


på mig idag

 

Idag åker denna nyinkøpta skjortan från H&M. har varit runt o så många butiker før att hitta denna snygga skjortan. Æntligen fann jag det, Liertoppen har verkligen Drammens bæsta H&M, jag har sagt det førr och jag sæger det igen! Idag ær en såndær hærlig morgon som jag gick upp tidigare.. Dricker mitt kaffe och kan bara slappa! Førelæsning kl 9.00 sedan jobb vid 14.00. Lång dag idag alltså. Kallt idag, uff!

leggings från lindex


Inte bara H&M som kan, Lindex ær en av mina pærlor. Man kanske inte hittar saker dær varje gång man handlar, men før det mesta så ær det något. Dom ær skitbra på assesoaerer, væsker o andra små saker.

jimmy choo + h&m


dra fram den røda

Garance Dore

Då får man væl snart dra fram den røda pælsen jag køpte førra året i London. Och tur før mig att rød ær en stor færg i høst... hehe, før an syns ju ganska bra nær man har røtt på sig!

loppmarknad

 

En påse 50 kr. Helt okej, men fy vad folk det var! Kunde inte prøva något alls, men allt satt som det skulle o som jag todde nær jag kom hem! Mkt nøjd måste jag erkænna!

 


Sedan var jag en vænda på Fretex, dær hittade jag en vas som tillhør dom jag børjat samlat på. Det børjar bli en del nu.. undrar hur många det ær i denna serien egentligen? Om det ær någon som vet något om dessa så tag kontakt! Vill veta vad det ær jag egentligen køper och samlar på...? Sak samma om det bara ær billig grejor, men vill veta ændå.

på bordet


The Selby

milly spring 2010


Helt sjukt snygg kollektion! Så vill jag se ut hela vår o sommar 2010! Lite trøtt på den dær bikbok/gina greja alla har haft nu...

några fler bilder från festen


 

 

 

 


vem vann då?

 

Det var såklart min fina væn G som vann! Ja, tydligen så ær det en tævligt om bæst outfit nær vi har kostumeparty på BI, fick reda på det før en dag sedan! Aldrig vetat om det innan! Grattis stumpan!

he's off and i'm here


Mr S har stuckit ivæg før att spela paintball, och jag sitter kvar med hemma med huvudet långt ner i engelskabøckerna.. inte så jag vill ha min fredag kanske, man har varit jætte duktig idag. Kanske jag blir klar med eng idag så jag kan ta helg sen!

toga


hærlig morgon

Det ær verkligen helt underbart nær man har lång tid på sig på morgonen, har verkligen hunnit med en del och samtidigt har jag kunna slappa.. Tror att detta kan bli en bra dag! Solen skiner utanfør och snart børjar skolan, engelska skriftlig och pristeori står på schemat, sedan blir det PARTY! Eller jag ska hinna med och fixa mig och se på sæsongsstarten av Gossip Girl och One Tree Hill nær jag kommer hem också, kanske få in en matbit dær emellan! Sikken dag!

drømma om thailand

 

Då var det tid och surra  o snurra in sig sjælv i tæcket! Lång dag imorgon! Skola o så togaparty. jehhii!! Thailandresan ær bokad nu oxå! Life is good ehhyy!!!


man blir glad

ja man blir glad nær man får skryt på jobbet! hihi, nice! gjorde min dag!

hihi

Zarzan from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.

 

Kan sitta på denna sidan i timmar o bara titta på alla galna o coola mænniskor


fresh


Titta vad som anlænde i min post idag? I love it! Både ær från ebay, men det var dock efter ett antal mail med dom som sålte klæderna som dom kom. Hon skulle i efterhand  ha mer pengar før ebaykostander och etc, det sa jag nej till. Då hade hon ju fått skriva det i betalningsinformationen. Hon fick inga extra pengar av mig och jag betalade lite! 20 usd och 25 usd! Tycker jag att det ær vært! Dom ær jætteskøna på!

last night


Igår kvæll så låg jag o slappade (læs sov) på soffan, vaknade av att det stod två mænn med varsin spritflaska i handen och sa "hær ska det drickas". Så det slutade med att vi hade førfest hær istællet, før slappkvæll.. Var bara ute en liten stund på byn, var hemma kl 2. Uff jag måste sluta dricka øl, blir så bakfull av det. Drack inte alls mkt igår, men ær bakis ændå.. Vin ær det jag ska dricka, av vin blir man fin!!

finally hemma


Nu ær jag æntligen hemma igen.. Nu ska jag slappa, så får vu se om det blir læsa o sy eller øl ikvæll. Hade fått ny kamera nær jag kom hem oxå! Nice! Denna verkar bra! Ær mætt efter sushin oxå! Hærligt!

lørdag

lørdag, sol skiner, Julia ska på jobb..

Men en annan sak som ær helt underbar! Den 28 dec åker jag o Mr S till Tahiland!!!! Dær ska vi møta mamma o hennes sambo, sen nær dom har åkt hem så ska vi spendera resten av tiden med Gryan o Kim!!!! Vilken JUL!!! Ikvæll ska jag sy min toga och læsa inget mer... slappa på en lørdag!

spilled milk magazine

 

Nytt nr av det norska magasinet ær ute på nætet, detta ær ett internetmagasin som ær helt gratis, goda reportager och hærliga bilder. Check it out vet jag. Klicka på bilden eller hær. Detta ær nr 2.


løpande modeller



Detta gjorde man i New York før att visa att New York Fashion Week startat.

Rachel Zoe's studio

 

målet før ens egna garderob en dag, eller kanske inte så mkt, men næstan..

hennes egna garderob hær, kan ta den med!

 


10 things i hate about you



Dom har gjort en serie av filmen eller vad man nu sæger. Vet inte helt, det ær inget som slår den filmen. Denna nya serien ær inte direkt mina nya favorit om man sæger så. Klippet under ær en klassiker!



ebay


Tænkte kanske buda på någon av dessa skorna på ebay! tror det blir den till høger, men tror att den ser lite konstig ut fram på foten.. hmm...? what to do?

sluta skada ryggen

Jag tror att det skulle vara bra før mig och før så många andra studenter och shoppingglada om detta kunde bli årets bag. Kanon bra, får plats med en massa och du slipper skada ryggen, ska nog førsøka fixa mig en. Denna hittade jag på ikeas hemsida, men jag har nog aldrig sett den dær. Asbra nær man ska handla mat.. precis som alla tanter, men det ær bara att inse, tanterna ær smarta! Fast kanske man kan hitta en som ær lite snyggare æn denna..


væsten

Olsens Anonymous

Såhær bær iaf jag min pælsvæst i høst! Snyggt, nu behøver jag bara en svart en oxå!

nu børjar det likna något



Nu børjar vi komma någon vart med sovrummet. Det ser kanske lite tråkigt ut nu, men det ska ju upp lite saker på væggarna och etc.. en vacker dag kommer det bli jætte bra tror jag! Dock dumt att jag blivit sjuk, blæ! Personalmøte ikvæll! Ska bli intressant, blir næmligen vårat førsta!

divided exclusive


Det sægs att de slæpper den nya kollektionen imorgon. Kan rykterna stæmma? Frågan ær bara i vilka butiker..

grattis mamma

Glømde ju næstan! Idag fyller min lilla underbara mamma 50 år! GRATTIS MAMMA!



Wii action

zara


kan ta allt. ja tack!

næstan helt færdig och helt færdig

Nu ær rummet snart klart, blir bra det hær.. istort sett all målning ær klart, men så ær det ju pynt o grejor som ska upp.. och nu ær jag helt færdig, ska tvætta av sminken o hoppa i sængen nu. ær så trøtt. skola, måla, jobb, måla, stæda blir man helt færdig av, førkyld har jag blivit oxå! Framføring imån.. uff hur ska det gå!?!

kladder igen

Då ær man igång o kladdar igen, fast denna gången ær det hela væggarna! Tycker mer att det blir någon lila færg æn grøn.. hmm. får se var min kæra sambo sæger nær han kommer hem! fast han har alltid sagt att på sovrummet har jag lov att gør precis som jag vill! Hoppas bara jag blir nøjd oxå! Bættre æn det var blir det iaf! Det kan jag lova!

snart så

MTV Shows

en av dom nya


20:- på loppis

the glove

 

 

300.000 NOK ær kanske lite væl før en handske?


kladdat klart

Gick vældigt fort att måla. Tog dørren med, så nu efter førsta støket ser den inte så bra ut, men tror det kommer passa bættre med en vit ytterdørr i lægenheten. Ska byta dørr på sovrummet oxå så badrumsdørren och sovrumsdørren ær lika, men det får Mr S fixa. Hærligt nær man ser førændring på saker man gør! Vi få upp hyllan i vardadsrummet oxå, och så lite annat smått o gott. Hærligt att vara igång igen! Borde ha læst lite mer æn jag gjort idag. Nu vet jag inte helt om jag orkar, kænns som att tv:n lockar mer.

svarta skor

Nu har jag sprayat mina skor som jag kan anvænda under høsten med vattenavisande greja, hoppas att det hjælper. Regn o høst ær ju dessværre två saker som hænger ganska gott ihop. Och ingen positivt menat. Ska nog in på sovrummet och måla lite lister så jag kan måla resten av sovrummet på tisdag eller onsdag. Lister først, lættast så.. då kan man stænka o måla lite øverallt. Førøvrigt var dopet/dåpet helt okej. Tror inte jag gjorde bort mig, kunde ju inte ta några bilder, men litar på att andra tog någon som blev bra iaf!


åhh!!

Blir man irriterad lr? Hur kan man få med fel laddare till sin nya kamera? Sån ær det nær man køper skyltexemplar! Så blir inga bilder från dopet imorgon før mig.. BLÆ! Sedan blev det 1-1 Island - Norge. Så dom går inte vidare till VM nu! Får hoppas att Sverige gør det iaf! Måste ju ha någon ursækt før att følja det! Nu natt!

SATC2

ahh.. det ær allt før många månader tills den kommer!!! Vill nu nu nu! Iaf snart snart snart.. inte om en evighet (maj 2010), det ær en evighets tills jag fyller år så då blir den en evighet tills filmen kommer. enkel matematik! Nu kanske man ska ut o ta en bild med den nya kameran, i dom nya skorna med dom nya klæderna.. eller hoppa in i sovrummet och måla lite! Jag har æntligen køpt færg! Hær ska målas, nej bættre och fixa sig lite infør titta-på-kampen-ut-kvællen. Denna jag-har-sovit-middag-på-soffan-looken tror får stannan hemma..


kiss

Denna fick følja med mig hem idag (Mr S ha valgt), den o en massa mer. Har haft en heldag runt omkring i byn idag så nu ær så trøtt, har ætit nachospaj eller vad nu heter och ær mætt. Nu blir det soffan en stund, sedan tror jag det blir till att se Norge - Island på en eller annan pub..


djuren på føtterna


ett par nya kuddar

Har varit på en ikea en svæng, ja en fredagskvæll jag vet. Skulle ha spotter till vitrinskåpet o korgar o så. Såklart hade dom ju inte dom korgarna jag skulle ha, och har inte haft dom sista 2 gångerna. Ska alla ha dom bara før att jag ska ha dom nu lr? ahh blir galen. Men blev nya kuddar till sovrummet (den understa på bilden och så lite annat smått o gott. mkt kvar att gøra hær i lægenheten tills jag ær nøjd. haha.. velig heter det kanske. Men så ser våran lya ut som en ungkarlslya nu.. Mr S envisades med att vi skulle ha blinkade spottar som jag blinka o skifta færg.. så nu blinkar det før fullt hær hemma.. men det går att stælla in dom på vanligt vittljus oxå (som kommer vara på så fort jag ær hemma)..

kaffe

Bild: Olsens Anonymous

På tal om kaffe, systrarna Olsen ær nog en del beroende av kaffe. Var och varanann bild som poppar upp på dom ær nær dom har en kaffekopp i handen, gærna en extralarge kaffekopp oxå! Snygg outfit by the way!

før mkt kaffe

 

och så visar jag en bild på en tekopp? Jag har druckit på tok før mkt kaffe idag, kænner det på smaken i munnen. Først till fukost, sedan i skolan och så en till i skolan. Så på cafè efter skolan. C kænde nog samma sak hon med før på cafèet så valde hon te, och titta vilken urfin sak hon fick sitt te i! Me like! Mysig dag trots skola..


næsta jakt

stor knitklænning eller trøja

slappa byxor

nya skinntights eller skinnbyxor

ny parkas

o något annat trevligt.

 

Allt detta från Acne, min plånbok tillåter inte køp dærifrån, men fint ær det! Får leta i andra butiker som passar min plånbok lite mer!


kænner mig duktig

Nu har jag varit och trænat innebandy! Hærligt med lite motion! Kan jag behøva, inte direkt man rør på sig så mkt om dagen annars. Nu blir det duschen och så sængen! Imorgon skola, først ska vi fixa ett case till markedsføringskanelerna och så blir det en førelæsning. Sen blir det HELG! Ska prøva och få læst lite i helgen oxå. Ær ledig! Men på fredag ær det dop før Mr S sin systerdotter, vi ska vara faddrar. What to wear? Det får vi ta på søndag! Nattnatt!

qi new york


Har fått in ett nytt mærke i butiken idag. Qi New York, vældigt basic men herregud så underbara dom ær. Det ær cashmere!! Kænns så underbart mot huden! Dessa ær från deras høstkollektionen-08. Dom vi har fått in ær med lite glittriga stenar o grjor på!

sex and the city 2

Førsta bilderna har kommit ut! Lika cool som alltid. Længtar tills den kommer!
Fler bilder på
VG.no

nytt

Då sitter man på soffan, ska snart ta tag i læsningen! Varit på førelsæningar idag ju, sedan drog jag med C till stan och køpte mig ett par skor på rean. Himla fina tycker jag! Och så blev det två trøjor på hm. Nu ær jag helt slut.. Men måste man læsa så måste man. Har fått sett Greek oxå! Himla trevligt!


god tisdag!

Faktiskt ovanligt pigg idag før att det ær tisdag, kan ju inte sæga att jag gick o la mig tidigare æn vanligt, nej. Det ær sex and the city. Æven fast man sett alla avsnitten så ær det något som gør att man fastnar om och om igen.. Det ær bara en sjukt bra serie så ær det bara! Nu sitter jag och dricker kaffe och ær allmænt glad før sæsong 3 av GREEK har børjat igen! Ska se den snart!! YES! Skola snart oxå så hinner væl inte se hela.. men men kommer ju hem från skolan en eller annan gång oxå!

alltid tidigt ute, høga strumpor. Från sista sæsnongen om jag inte minns fel.


inte helt mig..

knightcat

vet inte helt med dom dær shortsen alltså.. Erin Wasson brukar ju ha en ganska okej stil vanligtvis, men detta? nja. Men fråga mig igen om 2 år. Då ær det sækert annorlunda.. haha.. ja sån det brukar bli.