brumm brumm..

eller hur låter nu en motorcykel? fast borde kanske veta det efter att var var ute igår.. så mysigt... vakande på söndags morgon. inte bakis för en gångs skull... vi skulle egentligen bara ut o äta lite frukost... men vi hamnade i Tönsberg.. hmm ojda. så det blev inte frukost. det blev lunch/middag.. nere vid kajen... mysigt! o gott!
det kommer mkt gott av att vara tillsammans med en norrman. hade han varit svensk hade vi bara suttit i oslo säkert o bara varit... iii men inte nu... har ju sett en del av norge nu! =) liten turista sådär. hehe

se inte the simpson om man bara tycker om det ibland... elelr se inte filmen. uff den var inte så bra. eller visst skrattade jag lite då o då. men den var ju inte hälften så bra som transformers. gud vad jag skrattade!!!

jaja... upp sex imån så skönt o sluta i tid. fast direkt till tåget o ta det till drammen... kolla lägenheter... fast om det blir flytt verkar återstå o så.. jaja suck. vill bara vara med han.

idol bild...

haha denna bild är så kul, denna tog jag i smyg när vi var ute i drammen..
image64
vilka lirare...


ska snart på jobb då.. ledig igår, fast blev inte ledig tillslut... fick hoppa in i kassan i fem timmar. helt ok. det var två andra väldigt trevliga människor som var kvar så vi hade det kanon trevligt!

håller tummarna för helgen nu =) whheii måste snacka med maria idag... japp japp!

nej ska väl snart till jobbet. ha att!

klippa klippa klippa!

tack ska du ha lilla anna! kanontrivs med både min frisyr o min färg!!! =) så duktig du är... fast nästa gång går vi lite kortare tror jag allt... o precis när jag hade färgat det såg jag lite för mkt ut som min syster.. har ingen bra bild nu. men hoppas på att det blir några bilder tagna i helgen så jag kan visa omvärlden mitt nya härliga jag! =)

o min lille babe är på väg hit nu... det var inte länge han var borta.. men men haha.. så söt. komma mitt i natten, dey blir ju som när han bodde i oslo. jag satt med emma till sent på nätterna o sedan gick hem till han när jag o emma vädrat klart. saknar emma faktiskt.. tomt här hemma...

o då får vi se om det blir en liten tjejkväll i helgen hos mig! klart vi ska ha singstar oxå. mariann var tvungen att ah singstar så, hennes önskan min lag! måste bara fixa ett, men maria hade väl ett hemma tror jag... kanske hon vill ha med det hit när hon kommer eller att jag får det innan så sverre kan koppla ihop det! vore bra!

vad har annars hänt i veckan som var.. hmm inte mkt. jobb o sedan fest, jo jag o sverre var ju o bowlade i helgen oxå. nice det! vann en serie var o sedan åkte vi lite mc.. var ett tag sedan nu! härligt! saknat det oxå... dumma väder... varför kan det inte vara fint väder istället?? vore mkt bättre..

jaha... ska väl hoppa in i duschen nu... ta en bit o äta oxå kanske... ja det låter som en bra idé. annars ville väl inte sverre ens ta i mig med tång... hmm.. eller? stängde ju fisken idag då brukar man lukta lite extra. jobbade 8-21 igår.. gick bra, det var länge sedan jag var i kassan men att hoppa in 5 h sådär gick hel greit.

hohotjotjo...

date var det ja..

nej det var faktiskt ingen date idag, men de på Tullins café trodde nog att jag o Jakob var på date under fikan.. de frågade om vi ville ha två skedar till min lilla chokladkaka... haha.. det ville jag inte. ville ha hela.. fast det var grädden som var godast! hehe trevligt har inte setts på ett tag nu..

helgen var ok.. sverre var ju här så jag var rätt nöjd med bara det! =) lugnt på fredagen, jobbade sent, sedan så jobb på lördagen, sova o sedan ut. lagade mat till min lille man oxå! hehe. värsta husmoren.. hihi.

nej snart ska man väl sova. måste ju komma upp i bra tid för jag så jag kommer i säng ok tid imån. öppnar ju på onsdagen. härligt o sluta kl 15 var dag! =) mindre cash, men men.

julia heter jag.

en hemsk med flera kanon

ja då har man testat livet i drammen, det var faktiskt inte så farligt... rätt kul faktiskt..
o insett att tåget inte heller är så dumt.. gick snabbt o smärtfritt, men min hemska upplevelse var när jag gick av tåget o skulle åka upp för rulltrappan från plattformen... uff... den var lång. hemskt.
o när jag kom hem till oslo så var det en hemsk lukt i hela staden. uff för den..

men denna veckan som kommer nu kommer inte vara så himla kul.. jobab 12-20 var dag... inte mkt till liv där. får väl göra det bästa av situationen, vad nu än det är. sverre har ju flyttat, emma är i sverige o jag jobbar skitdåliga tider. jaja ska väl kunna hitta på något?!?

o emma gjorde ju flätor på mig... såhär blev det! hehe

image57 ja o mina flätor
image58 fest ja
image59 party folks
image60 sverre man!
image61 andreas ehh!?!
image62 ja.. :)
image63 dancing queen