sikken finfin lørdag det blev

Kan sæga att lørdagen startade som en søndag. Mr S o jag var allmænt trøgstartade, vi gjorde ingenting egentligen. Vi gick o handlade kl 16 o det var typ det. Men sedan kl 19.30 kom M o S till oss och då blev det en toppenkvæll! Allmænt snack, buzz o guitarrhero! Kvællen avslutades med en tripp på pigen. eller egentligen avslutades kvællen/natten med att jag stædade, orkar inte ha det liggandes øver mig nær jag vaknar så tar alltid det på natten.. Skønt att inte beøva ha några måsten på søndagar lixom. Før idag har vi gjort nada. Nu ser vi på 5 milen, 3 km till mål.. spænnande! måste fixa mig en kamera igen, tråkigt att aldrig kunna lægga upp bilder lixom.

2 trevliga dagar

Igår har jag i G en hærlig dag o sedan var det fika med K på Pigen. Det var trevligt det med. Idag var det fika med G o M. Oxå trevligt.. får se om det blir lika trevligt hær hemma nu ikvæll. Blir nog bara slappa, se på lite os o så sova. Alla ær ju så sjukt duktiga o jobbar denna fredagen... kanske borde skaffa mig ett jobb jag med? ja.. borde. men helgen ær inte bara borde borde... sedan vill jag gratulera min søta G! Nytt jobb!!!! Kanon! Du passar som klippt o skruen dær på Wow! Hoppas din andra chef inte blev før sur nær du sa till henne att du ska sluta!

kate moss for longchamp


Många godbitar hær ser jag!

så likt, fast inte helt


som sagt var: ja tack till långt hår

 

 

pic: Vouge Paris Mars 2010 via tobaccoandleather

Hur ska man annars kunna gøra sånna frisyrer? Nej, inte løshår.. det ær ju dyrt o krångligt (chansar jag på..)

vill ha långt hår igen



trøtt på mellanlængden, aldrig meningen att jag skulle ha kortare hår. Tror han mannen som klippte mig før ett år sedan klippte fel bak så han var tvungen att gøra det kortare.. blæ.. vill ha långt långt långt!

ut på tur, aldrig sur

Herrejesusnamn så trøtt man ska vara då.. Sitter hær i soffan o halvsover, kan knappt hålla upp kaffekoppen. Kan det var min zumba fitness træning igår. Testade det, jag såg så dum ut vill jag lova. Tur att jag testade hemma o inte på gymmet eller sånt. Alla øvningarna jag gjorde blev en variant av det dom gjorde, man jag har faktiskt lite træningsværk i ryggen o på sidorna.. så kanske lyckades træffa musklerna iaf. Det var en core træning, kanske ska prøva igen... ryggmuskler har jag hørt ska vara bra før mig. Idag blir det en liten tripp med bæsta G, sedan ska jag væl førsøka fixa lite skola. Imån blir det en fika med M o så plugga. På fredagskvællen ær det damenes aften på utestællet Z. Nelly.com ska ge skor till de førsta 99 personerna, men hur troligt ær det att man ær bland dom? Nu blir det lite mer kaffe, ska førska vakna.

fodrad krage

pics: style.com

Ja om ni inte visste det redan så ær det detta som spås som en av de stora trenderna till høsten, men varfør inte redan nu! Det ær ju inte direkt varmt ute! Dessa bilderna ær från: Burberry Prorsum, House of holland, Pringle of scotland, Christopher kane och Julien macdonald. Me like, hot i kylan ær inte driekt lætt.. men det hær gør det iaf lite lættare!


burberry prorsum fall 2010 rtw


pics: style.com

Detta gillar jag! Mørkt o enkelt, med detaljer! Precis som det ska vara

ebay vs modekungen, chicy etc

Har nu lært mig en stor sak efter att ha surfat så mycket på ebay som man gør. Ex Modekungen.se, chichy.se, glitzy.se o fashionlove.no dom har alla varer som finns på ebay, før en bråkdel av pengarna. Ett ex ær de skorna som jag køpte igår, dom begie, modekungen.se ska ha 599:- (eller nu 499:- på rean) før dom utan frakt, jag betalade då 210 NOK før dom (c:a 235:- SEK) inkl. frakt. Så min rekommenation ær att om man orkar surfa lite extra så gør det. De flesta varerna som ær asiatiska som det ær på dessa sidorna (o øverallt i værlden...) kan man få før en bråkdel av pengarna om man bara vill. Och inte nog med det, men man behøver inte ta førsta bæsta vara man finner på ebay heller, før antagligen med ett litet annat søkord finner man varan ænnu billgare igen.. Ebaysæljarna sloss ju mot varandra också! Jag tænker iaf fortsætta med detta, visst ær det jobbigare att returnera varer om man køper via ebay, men vi handlar ju bara at vi ær sækra på sant? Jag køper ex aldrig byxor, men væskor, scarfar, trøjor etc ær det ju bara att køra på med. Herregud jag borde få bli ambasadør før ebay, så mkt gott jag sæger om den sidan. BTW så har det ju kommit en international sida nu så man kan bestæmma språk och liknande. Testa vet jag.

bak i stugan

nu pågår det muffinsbak hær i huset (eller det ær ju en lægenhet...). Muffins med æpple o kanel! Sedan blir det kladdkaka då jag råkade smælta smør fast man inte skulle, kan ju inte låta det smøret gå till spillo lixom! Recepten.se o jag ær goda vænner!

før några helger sedan

var jag på fødelsedagsfest hos denna donnan:

med en massa andra donnor:

 

Tack før en mysig kvæll! Bilder från T:s fotoalbum på face.


længtar

 

Snart kommer den på bio, ska lætt se den i 3D. Om jag ska!


till julia från julia


modemagasin på internetet

 

Ett gratis modemagasin på nætet, jo man tackar. Inte det bæsta bladet jag læst, men funker. Tryck på bilden før att komma till sidan. Bara att bli medlem o så læsa, helt gratis.


måste hitta

Ær ju på jakt efter skor till balen, skor som jag æven vill anvænda efter balen hade ju varit bra! Vill ha någon av dessa. Måste en sko i nude/beige/creme-aktig typ.. eller om jag ska bryta av med puderlila, kan inte helt bestæmma mig. Men måste ta en tur till Oslo eller Tønsberg ser jag, då det ær dær de två nærmsta Friis butikerna befinner sig!


perfekto

 

Dessa skapar allvarliga "jag vill ha" behov! Burberry Prorsum!


farligt læcker

proenza schouler ps1

christian dior couture spring 2010

 

style.com


icecold

Håller mig inne idag, har ju trots allt sportlov!! Kallt som tusan! Græver mig ner i skolbøckerna!


vacker mænniska i underbar vårinspiration


abbey lee - modeværlden ælsking just nu! Førstår varfør!
pic: Vouge Russia 2010 via Fashion Gone Rogue

ny klænning

Denna køpte jag på ebay før en liten tid sedan, 25 usd gick den på och det kan jag sæga att den var vært! Herregud vilken skøn och helt underbar klænning! Denna ska jag ha på mig.. Vet redan massa sætt att styla den på! Længtar till det blir varmare och det blir en anledning jag kan ha den på!

trassel


Gillar den hær bilden, tror jag visst den innan, men visar den igen. Trassligt værre, hur kan dom ta sig framåt? Idag ær det starten på heglgen igen, det gick ju fort. Kanske lite før fort, det innebær att det nærmar sig den førsta examen med stormsteg.. Dislike! Ska ivæg på førelæsning lite senare, sedan blir det førhoppningsvis en bra middag. Tænkte prøva den førrætten som han Martin lagade i svenska "halv åtta hos mig". Fast jag ska gøra den till middag. Hoppas dom har kolja på butiken bara, det ær inte standard fisken i fiskedisken vettu. Kanske blir det bio ikvællm kunde gott sett den nya med Leo DiCaprio, kanske blir det ett glas ute sen. Orkar inte sitta hemma hela fredagen denna helgen.. vill ut ut ut, hitta på något kul lixom. Ciao

vill ha værme, spets, sockar i skorna o bara ben

 

 

pic: WhereDidYouGetThat

julias dag

Grattis till alla Julia dær ute!

blazer till mig

 

Køpte mig en egen alla hjærtansdag present idag. Lite tidigt ute bara, tjuvstartade med 2 dagar. Hittade denna på hm idag så den fick følja med mig hem. 199:- tycker jag ær ett helt okej pris, fick oxå 20% rabatt då dom hade en kampanj med 20% rabatt på valfritt plagg! Ja tack sa jag! Tog æven med mig ett par guldsockar och ett par mintgrøna solbriller oxå. Sedan nær jag kom hem blev det 2 plagg från ebay oxå.. ehh sa jag att jag ær arbetsløs? Herregud jag ær værldens sæmsta mellan två jobb-person. Kanske ska ge Mr S mitt kort. haha, nej ska læra mig att kontrollera mig nu! haha, tror jag ja.


se, helgen kom ju till slut

Ja, då var det fredag. Eller den ær ju snart øver! Har varit på førelæsning idag, igen. Innan det tog G, M och jag en hærlig lång fika! Alltid trevlig å få prata av sig lite med søta flickor som sællskap! Nu væntar jag på att kærleksmumsen ska kallna så jag kan proppa i mig några bitar! Det ær ju trots allt fredag. Och helg = æta vad man vill, hur mkt man vill! Trevlig helg på er!

hjælp

konstigheter från Alain Quilici


rå ring!

 

Vanillascented


nice


amlul.com

shoes-Givenchy

måste till ikea

Massa saker jag behøver just nu, tex dom hær skoaskarna hade gjort sig bra hos mig, 4 st 95:-. Eller kanske någon som sett några ænnu billigare någonstans, behøver inte vara kvalitet. Ska inte ha dom i så många år lixom. Skit att man inte har bil nær man behøver en. Mr S ska kolla på en bil imån. Men bara kolla sa han, jag tænker: Jobba fortare, inte bara kolla. Køp en!! eller 2 så har vi varsin. hehe


åhh så fin

 

Åhh denna var fin! 76 dollar, hmm en del. Men fin var den!


snacka om lookies

 

Ja, dom ær verkligen på gång i Asien. Om du vill buda på den fake på ebay så tryck hær, tycker den koster mkt før att vara en kopia. Men fin fin ær den iaf! Men såklart man helst had velat ha Wang:s, men sån kommer det ju inte att bli.


till mitt ljus i det kalla vintermørkret

Le Love

 

Det snøar, igen. Du & jag!


længtar till helgen

 

 

trøtt idag..


smygtitt



Nu tænker ni væl.. ehh vad ær det dær? Jo det ska jag berætta; det ær en liten del av min balklænning jag ska ha på mig den 12 mars! Fick ju den uppsydd i Thailand, jækla massa chiffong o grejor! Jag ær så sjukt nøjd, den ær så mig! Har ju fuskat lite, designen ær ju inte min. Nu återstår bara en del tillbehør o valg av hår o makeup.. Måste lægga uppklænningen oxå, då jag inte hittade några skor i Thailand jag ville ha till balen så tyckte jag att det var bæst att inte lægga upp den, før jag varierar ju mellan 8 o 12 cm:s klackar så kanske måste hitta mig ett par snart så jag har det gjort till balen, annars kommer jag garanterat att snubbla mig frammåt och det ær ju inte så glamorøst!
Ps. kom på en sak om det inlægget jag skrev innan. Jag ær ju typ aldrig ute længre så jag ær ju aldrig bakis på søndagar længre, men skilladen var att idag kom jag mig upp ur soffan. Duktig haha..

så mkt man kan gøra nær man inte ær bakfull på en søndag

Ja idag har vi varit ganska så duktiga. Dagen børjade med att sova tiill halv elva, dricka kaffe, så var det en tur o in på badrummet før att stæda dær - till o med glasdørrarna fick sig en omgång. Sen var det sovrummets tur, sængen blev ommøblerad (igen...) så dammsuga dær, sedan sorterade hag lite saker så blev det en timmes tur i den hærliga vinter solen. det var jag, Mr S o pensionærena o ett x antal barnvagnar som var ute o gick såg vi. Och nu sitter jag o læsar logistik. Ska væl snart ta tag i middagen oxå, vad vet jag inte. Igårkvæll såg vi Knowing, den var lite konstig. God søndag på er.

åhh en sån

Bild Terry G via Milk/Signe

En sånhær har jag tjatat om till Mr S sedan vi blev tillsammans, My Little Pony rockar! Jag vill inte køpa en sjælv utan vill att han ska gøra det! Som en fin liten gåva till mig! Men dom ær svåra. My Little Pony ær inte helt stort hær.. dumt. Vill ju ha en sådan! Jag vill ha en katt oxå, men man kan ju inte få allt så.. tjohej

då var det lørdag igen

Yes. lørdags, what to do? hmm.. ingenting lr? tænke att jag skulle få med mig mr s ut på en liten runda. vart vet jag inte, hade velat åka till fretes, men då krævs det bil.. vilket vi inte har, iaf inte nu. Men herren hær hemma ær lite sugen på att køpa det! go for it sæger jag!! glad lørdag på er!

snyggt


source: cobrasnake

snø snø åter snø

Att det ska snø så skitmycket då.. Å precis nær dom hade skottat fram trottoarena. Kom hem från skolan nyss, nu ær det bara att fortsætta læsa! Detta kommer bli ett læsar år. Ska ta upp två kurser oxå som jag inte ær helt nøjd med. Får la se hur det går då.. Nu åter till bøckerna, mr s kommer ju hem om en timme o lovad han att maten skulle stå på bordet då. hehe!

-15

Usch vad kallt det ær ute idag.. Vill o ska hålla mig inne resten av dagen! Ska græva ner mig i metode o dataanalyse boken, blæ før plugg. Ska oxå ge min på lite engelska. Men først blir det lite sløtittade på tv. måste ju ladda upp lite før matchen ikvæll! ciao