fel av dig

nej bara för att det kittlar i fingarna är man inte kär... ok!?! andra saker som händer här..
hehe typ lr något.

så himla söt! sockertopp!

S? underbar!!!

underbara unge! kul o får se dig om lite mer än en vecka! o ska piffa upp hennes mamma oxå... hihi ska bli kul o träffas igen! saknad! =)

helt slut o mer kommer det til o bli...

helt trött nu. började ju vid 7 imorse... seg som bara den. tre koppar kaffe hann jag med till klockan tolv sedan sa jag nu är det nock. fast kanske skulle behövt en till... jaja.. sedan var det att hämta ett kylskåp, men inte för att jag bar något, men allt var så uppspelt.. tack tarek, per o tomas =) sedan så åkte jag o tomas en runda till med alla mina saker plus lite till av våra gemensamma saker.. o vad det var grejor... o sedan upp med dom o jag ska tillägga att jag bor på 5 etage, 9 halva trappor... stackars alla.... sedan förbi bislett kebab. mmuummsss! gott emd kyllingkebab!
så nu bara chilla i sängen här på brugata... fast imån ska jag sova på oscarsgate! =) åhh vad jag älskar min nya lägenhet. färgat övertyget till soffan nu oxå... svart svart svart! underbart! nu komemr det bli fins fisken alltså!
bara hämta lite grejor hemma så kommer vi att ha det helt underbart!!! =) jag o emma! visst många är välkomna! =) nästan alltid! hehe..

vill höra av mig.. får jag!?! inte så smart kanske... men vill. det kittlar i fingrarna av att få skriva ett sms..

bara lite klantig idag.. men mkt stress på jobbet. alla hittade ju varor till mig överallt.. så min tid som jag skulle haft till o baka bröd gick till att springa runt o jaga dom.. fast jag fick ut både kakor o bröd o baguetter o tårtor i tid... nästan iaf... smakspröven var väl inte riktigt i tid, men allt annat... komemr jobba sen tisdag! helt underbart!!!!!!!!!!! titta! se men inte röra. men rätt stolt över att jag bara lyckades få lite papp i huvudet, slå i huvudet i en pelare o klämma fingrarna.. men det är charmigt va!!?! får intala mig det iaf...

men imorgon blir ingen rolig dag... hoppas att den går fort.. jobba på meny först. 11-19 sedan som bartender från 20-?? 04 kanske...?? sedan till nya lyan o sova i några timmat för att sedan börja jobba vid 9 på meny igen... jaja, man lever bara en gång o nu behöver jag verkligen cash. dricks here i come! hehe hopper det iaf!

åhh vänta på emma nu... roomie kom nu.. men hon slutar först om typ en timme.. trött ju.. jag lovade att vänta så det är bara att vänta får väl roa mig bäst det får.. undra om jag kanske kan byta lördagar på meny? så jag o emma har fri samma dag.. rätt bra att ha det så man kan fixa ting o så... hmm kanske. aja får se.
tjollahopp för idag!

on lr off

råkade skicka ett sms fel idag, men det gjorde det ingenting. hade gärna haft mer kontakt.. väldigt mkt med.

trevlig dag idag... fika med tarek o middag med jakob.. soligt väder oxå.. o slutade vid 15 =) underbart!
inte en dag som det var igår iaf... fastande med osttuben i dörren när jag skulle klämma ur osten... vi har kodlås på dörrarna o kan inte chfensdörrskod... haha... kul när de kom upp o såg vad jag hade gjort... o gick in i ett stativ två ggr o in i en dörr en gång o fick papp i huvudet.  men men såna dagar ska mn ju ha... fast jag var mest fnittrig... hoppas på en bra dag imån igen.

fast köpte mig en agenda idag svart stor billiga sak som kanske kan hjälpa mig hålla reda lite mer på mitt liv... för de byter ju jobb tider på mig hela tiden.. jag kastas runt överallt! snart jobba tisdagkväll igen. se men inte röra... ;)

hålelr tummarna att tomas kan låna bilen så vi kan hämta ett kylskåp till mig o emma... hittade ett!!! ringde med en gång...! =) fick det whheeeiii! hoppas allt går som det ska. ska bara fixa bärhjälp nu. vart är alla stora starka karlar när jag behöver dom...!?!

nej nu ska jag se vad det nya freaket i kollektivet sjunger på för låt... haha han sitetr med en synt o spelar... haha. tönten själv är han... hahahahaha jaja... ska inte vara så elak! haha bara lite!

sova snart oxå... börjar ju trots allt sju imån! =) fast då får man ju sluta tidigare!

Jag lyckas alltid!

Jag lyckades sätta fast en osttub i dörren. haha o å in i ett stativ två ggr o så in i en dörr. O få lite papp i huvudet! även stuka till handleden... herreud alltså... vilken dag. o på råga till allt... så ja så var det en sak till. Så pinligt... men men vi log så varför inte. men man får intehålla på o le åt folk sådär bara.. man måste mena något. annars ska man inte le. inte den personen iaf. o andra kan le mer.. jaja..

dumma kylskåp! vill ha dig nu! annars blir ja arg! väldigt arg. men vi får se vad mailet säger vill ha det väldigt mkt! NU!!!

åhh. varför ska det vara så svårt. skulle kunna tänka mig lite fa

on eller off... förvirrad..

råkade skicka ett sms fel idag, men det gjorde det ingenting. hade gärna haft mer kontakt.. väldigt mkt med.



trevlig dag idag... fika med tarek o middag med jakob.. soligt väder oxå.. o slutade vid 15 =) underbart!

inte en dag som det var igår iaf... fastande med osttuben i dörren när
jag skulle klämma ur osten... vi har kodlås på dörrarna o kan inte
chfensdörrskod... haha... kul när de kom upp o såg vad jag hade
gjort... o gick in i ett stativ två ggr o in i en dörr en gång o fick
papp i huvudet.  men men såna dagar ska mn ju ha... fast jag var mest
fnittrig... hoppas på en bra dag imån igen.


fast köpte mig en agenda idag svart stor billiga sak som kanske kan hjälpa mig hålla reda lite mer på mitt liv... för de byter ju jobb tider på mig hela tiden.. jag kastas runt överallt! snart jobba tisdagkväll igen. se men inte röra... ;)


hålelr tummarna att tomas kan låna bilen så vi kan hämta ett kylskåp
till mig o emma... hittade ett!!! ringde med en gång...! =) fick det
whheeeiii! hoppas allt går som det ska. ska bara fixa bärhjälp nu. vart
är alla stora starka karlar när jag behöver dom...!?!



nej nu ska jag se vad det nya freaket i kollektivet sjunger på för
låt... haha han sitetr med en synt o spelar... haha. tönten själv är
han... hahahahaha jaja... ska inte vara så elak! haha bara lite!



sova snart oxå... börjar ju trots allt sju imån! =) fast då får man ju sluta tidigare!

lite för galet kanske...

LENE! så nu är du nämnd! hehe söt!!!

fy vilken helg.. haha fast jag har haft kul... men personalmötet igår... som blev fest.... ehh haha kul jobb man har alltså! trivs så in i baljan... haha gud vad folk blev fulla. o stackars emma satt upp o väntade. dumma kicki o skrämma upp emma!!!

wheii!

så hände det igen..

vet inte hur jag lyckas, men trillade ner för en trappa igår... haha klant julia... stukat foten. smart... not. haha men ja det är väl sådant som händer ju.. annars var man kul igår. kicki o jag hade asgöj! whheeiii! andys tror jag att det hette där vi var! mkt folk o trevliga människor =)

flyttade inte några grejor,.. tog mig bara en liten titt i lägenheten. den stod kvar o jag vill flytta in nu. KYLSKÅP!!! NU! TACK!!! vill vill vill!!!! sedan vill jag ha de grejor jag har i sverige nu! mkt man vill, kan inte få allt... men snart!!!

så härligt!

sett lägenheten i solljus nu,,, fint det!!!

härligt att jobba idag... gick så bra... sedan efter jobbet en öl med några härligt det med. o nu så ska man äta o sedan fixa till sig lit för en kväll på stan...

personalmöte på söndag oxå...s ka bli intressant. o imån flytta lite grejor till lägenheten. bra det... få bort lite från detta rum... kan behövas =)

hoppas på en lika bra dag fortsatt! whheiii!

hmm.. inte så lyckat kanske..

Det blev bara väldigt mörktgrönt. Såg ju så lovande ut.. Men aja... Jag kör igen. Fast denna gången Jätte mkt Fixeringssalt o två förpackningar... Fungerar det så Vet jag ju att det behövs två... Så nu har jag ju iaf testat... Att det ska vara så krångligt... Jaja... Haha, gud vad besviken jag var... O jag som ville överraska emma. Gck ju bra det... inte! Haha.. jaja...

Börjar sju imån... sängen!?! Överskattat att sova... Ja det är det verkligen! ehh...!?!

Håller tummarna

Håller på att färga... utan tt emma vet om något... bara hoppas o ber till gud att det blir bra... jag litar på det mamma sa o sitter o vaktar på sista sköljvattnet nu... hmm får la se om det blir bra.. ska ju färga två överkasst till. Ska ju ha det som överdrag på våran nya soffa.

Härligt att sluta vid tre imån... Hoppas bara att det är fint väder så att jag o Maren kan gå o ta oss en liten öl... O kanske flera senare på kvällen... Men kanske ska spara mina pengar lls jag komemr hem så jag kan spendera på sådant vi behöver till lya... samt resan... tillbaka. Bensin är ju dyrt numera vad jag har hört... blä...

Annars är Oslo bra.. Skulle bara kunna tänka mig ett jobb till.. LIte kvällar o helger eller på mornarna innan jag börjar jobba på mitt andra... När jag börjar sent vill säga inte har ett jobb innan när jag börjar vid sju... Ehh så vaken är jag inte, men det är helt sjukt... jag har verkligen blivit mer morgonpigg sedan jag flyttade hit... vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har verkligen det! fast inte alltid, men helt automatiskt så vaknar jag vid åtta. Vissa mornar går jag uppp då andra inte... men men jag vaknar ju då iaf... hehe typ.

O ska bli så kul när mamma o systeryster komemr hit... ska visa dom så mkt... då har dom lite emr koll på vad jag gör om dagarna samt att de får se vart jag jobbar o bor. Wheeiii! Kul ju!!! =)

Tycker Alva o Jezzi o Madde kan komma oxå! Madde får komma på sin födelsedag tycker jag allt... Det är då vi har planerat att ha inflyttningsfest,,, eller inte på hennes dag, men dagen efter. För det blir väl lördagen!?!

Annars var maten min väldigt god idag! Tack SevenEleven... Hehe virrigare karl får man leta efetr än han som jobbade där inne,,, haha.. Jag o Kicki blev riktigt förvirrade av han... Så snurrig. Haha

O jag ska få mina ben! Whheeiii!
Hela helgen förspäckad när jag kommer hem. fast kul det med o åker ju tillbaka på måndagen... måste hinna förbi farmor med! =)

Ha att!image4Mitt Jobb! ;)

me and my

nu luktar det typ brandrök här inne.. var sker!?! hmm... måste väl ta reda på vad det är som händer. men alla är så förkylda så de kan väl inte lukta.. jaja kanske inte är något bara en till inbillning i mitt lilla huvud.. hehe.

Jobba dag ut o dag in. Pengar behövs ju verkligen... NU är det verkligen inget spar för mig, Utan bara så jag kan leva typ... usch... kanske man ska välja ett servitris jobb trots allt... för att då kan man ju lägga undan mer pengar... fast jag skulle kunna tänka mig att ha det so extra jobb... fast vill ha ett sn på sommaren när det är uteserveringar det är där de stora pengarna är... om dte nu inte är en fansy restaurang...

dumma thores bil... gå sönder när vi ska hämta kylskåpet... hade gärna fått det hämtat i denna veckan så jag kan flytta till helgen. vill här ifrån en hel del.. saknar man stället kan man ju alltid åka hit för det är ju vårt tills sen sista... hehe så är det ju... ingen ska få någon inträde före det vet du.. bara för att vara såna! hehe..

o kanske jag ska kräva mina ben av det lilla fettomongot... jag har ju betalat för de benen... ska jag nog göra där för att... bbbbitch ja vvvvvissst!


Underbara liv

Älskar min nya lya... Vi kommer att få det helt underbart! Jag kommer trivas så bra... stackars boxdelivery idag... de fick bära upp 2 sänger en soffa o en garderob upp till 5 etage! stackarna... de var helt slut efter... Längtar inte tills jag varit i Sverige o hämtat en massa saker... Då komemr jag o emma att ha det en del jobbigt med allt konkande... Fast det kommer att bli väldigt bra i slutet! Wheiii! nöjd som få!

O nu har jag bestämt mig om andra saker oxå... Ska bara framföra det oxå... bäst så... Jag kan behöva det just nu med mitt liv o så... Bara jag lixom! Länge sedan!

O snart så ska jag hem igen. Mamma lilla saknar ju dig! Samt alla andra då! Min sötis Alva o så får jag träffa min nya kusin Julie för första gången! Så söt hon är!! Vackra unge!

Nej nu kanske man ska ta o sova.. Ny dag imån... Ska sova länge börjar ju vid ett. Då kan man sova ett tag- Fast ska gå till jobbet imån. En walk på ungefär 30-40 min.

Hade velat haft en biljett till efterfesterna hos Snoop o Diddy idag, men efetr som jag är så seg så har jag inte kollat det... Lite sent ute nu... eftersom de håller på nu... Haha bra där julia.




Min lilla sötnos Alva

Min alva!

bättre guddotter får man leta efter.

min bara min, nästan iaf...

får ju dela lägenhten med emma lite, men jag har ett hem.. äntligen! väldigt många år sedan jag kände att jag hade ett hem! ska bli så skönt, sovrummet ska bara vara ett sovrum.. inte allt annat oxå! underbart ju! ikea nästa... diggar att emma har 15% oxå... kan det bli bättre! måtte jag  bara få in min lön i natt annars jäklar!!!
annars mår jag nu bättre efter helgens bravader. bara flyter på! jaja någon dag ska väl även jag ha lite kul o ha flyt.

pinsamt

vill verkligen inte gå till jobbet. jag fattar inte hur bdet kunde bli såhär... är det jag som har gjort detta själv!?! nej det kan det inte vara... fy så mkt drack jag inte. har iaf nu hittat handelsbanken kontor... bra, men fy vad pinsamt. vill bara hem nu. inte vara kvar här.
åhh... fy stackars mig...!

håll i glaset

ja då har man nog blivit drogad oxå... varflr ska saker hända mig!?! lilal stackars mig... man blir inte komafull på fyra öl o ett glas vin... det finns bara inte... inte när man som jag ätit oxå... fattar inget. o fattar inte heller varför man gör något sådant. arg o besviken... min chef fick gå runt o bära npå mig.. för jag kunde inte stå själv lr något. åhh! alltid hålla i mitt glas!

så ska man nog flytta oxå... det ska bli intressant det med! ema är kul så det ska nog gå bra! inte för att jag tror att det ska bli dåligt, men jag fattar inte varför hans ska vara så elak o inte låta oss betala hyran den 10 varje månad... då får jag ju lön... dumma gubbe!!!

trivs som bara den på jobbet! lön på fredag... o på söndag ska jag på skidtur.. underbart!!!