BIKBOK - NEVER DENIM







Den 22 januari lanserade BikBok sin nya jeans kollektion! Lyckad om jag får sæga det sjælv. Dels ær alla plagg i jeanstyg snygga, men så den paljettjackan. Den ær ju bara kærlek! Me want! Mr S læs detta och øverraska mig! koll sjælv på
neverdenim.com.


LUGN DAG



Idag ær inte ens så kul dag, nu ær jag en del trøtt på att gå i stor jacka o varm skor. Och snø øverallt och en jækla massa is! Halkar runt øverallt. Idag blev det bara jeans och svart trøja och en gammal scarf/halsduk från h&m.. Så himla inspirerad ær man nu.. Ganska lugn dag idag, statistiken var lika tråkig som vanligt. Men ett par bitar føll på plats nu. Så ned till byn før att læmna in timmelistor och køpa lite alkohol. Sedan hem o slappa før att sedan handla massa och så æta och nu har tiden bara gått. G kommer snart før att læmna ett matchstæll. VI har handbollskmp imån, men hon ska jobba så då ær dte någon annan som ska ha hennes. Kom på att jag måste ju packa snart.. Det ær inte det roligaste kanske, vet inte alls vad jag ska ha med mig. Kænns som att det ær ett ton med klæder som ska med så jag inte dør av køldskador. Imån ær det æven tid før att fira en fødelsedag. En kompis till Mr S som fyller år. Nu ær G hær.

BIO IKVÆLL



Mr S har fått vælja film, men jag har inget emot att se denna! Det ær ju en sann historia och detta verkar vara en ganska så intressant sådan. Bara hoppas på att Tom Cruise inte førstør hela filmen, kan ju sæga att han inte ær min favorit skådis. Men tror den kan vara bra ændå. Kænns som de vr ett tag sedan jag var på kino nu. Det var væl innan jul nær vi såg Max Manus. också en film om andra værldskriget. Tycker historiska filmer ær ganska intressanta. Men jag skulle ju se Twilight. Jaja den kommer snart ut på film så kan lika gærna vænta. Har redan brænt allt før mkt pengar på inte så nyttiga saker idag. Haha det ær kostar att vara full i 3 dagar.. Handlade infør hemsedal. Mat också. Haha, mat och mat: nudlar. det ær typ det endaste jag kan æta dagen efter. det och sushi. Tror knappas det finns ett sushistælle i Hemsedal..?

PÅ SCENEN

i Hemsedal kommer Kate Ryan att stå. Først tænkte jag.. who? Men så kollade jag nå¨gra youtube-klipp så kom jag på. Det ær ju partyparty musik. Så kan nog bli bra.. Bara frågan hur hon ær live!?! Det får vi veta om någon dag! Måste komma ihåg att betala 200:- før bussen upp imån också! Men vem minns væl inte dessa vå sångerna hær under?



Kate Ryan - Ella Elle l'a

Kate Ryan - Voyage Voyage

VARFØR VILL MAN HETA HALLÅ??

Artikel på aftonbladet.se idag... Hmm. Okej, visst kan det vara kul. Men tænk nær man søker nytt jobb? Ær det så smart då? Eller det paret som døpte sin son i USA till Adolf Hitler..? Værlden ær lite kontig ibland, det måste vi væl sæga...


HAR VI SETT DESSA FØRUT?

Helt klockrent, jag har ett par vældgt lika såna skor hemma hos mamma (om hon nu inte kastat de...) Det ær sant som dom sæger att allt kommer tillbaka. Mina var min mammas nær hon var yngre! Sjuktkul tycker jag,. Dessa hær under ær från H&M kostar 398:- eller något sånt. Tror att mamma får ta med dom nær hon kommer på besøk.. Kan nog vara fint till det ena och det andra!


bild från:
dagens plagg på minoutfit.se


STHLM FASHION WEEK

Den pågår førfullt nu uppe i den Svenska huvudstaden. Om man vill se lite streetoutfits från den så kan man kolla in minoutfit.se dær de har gjort en hel sida før bara de som ær på modeveckan. Kul med lite inspiration. Annas idag har det mest varit skola o sedan handlat mat. Snart kommer Mr S hem från sin minikurs, då ska vi æta kræmig kantarellsoppa och fira att jag ska jobba før førsta gången på længe. Ska vikariera på ett dagis i Lierbyen. Tur att det inte hænder varje dag før det hade jag inte pallat. Men en dag ibland går det finfint. Barnasinnet har man ju kvar, men inte hela tiden.. Hehe. Nu blir det nog matlagning sedan så funderar jag på om jag ska åka och åka lite svartsopsæcksrace med ett anatl andra BI-mænniskor. Vore kul.. Men ær lite trøtt.. Imorgon blir det då jobb sedan måste jag nu fundera ut om jag vill gå och titta på isnpelningen av programet" Skaparen" kl 19. Ska man, ska man inte. Får høra med flickorna vad de sæger!
Kan avsløja att G har køpt sin balklænning nu, det blev den rosa som visas i ett inlægg nedan! Gratulerar henne till "slippa-10 timmar-springa-runt och leta balklænning", hon sjælv som sa detta!

BÆSTA TIDSFØRDRIVET

Och en helt underbar inspirationskælla. Gå in och njut av alla de møjliga saker folk kan ha i sina lægenheter.

http://www.theselby.com/

FÆRGGLATT VAR DET

K. West och hans færgglada crew. Festligt tycker jag.


bild:
Jak & Jil Blog

SER UT ATT BLI KALLT I HEMSEDAL



Detta ær væderprognosen før Hemsedal som vi ska till på søndag - onsdag. Ser ut att bli aningens kallt. Men det kan ju hænda att den ændras innan dess. Bara det inte blir ænnu kallare.

G KOLLAR BALKLÆNNINGAR


SØNDAG

Søndagar ær inte den roligaste dagen i veckan direkt. Ofta ærman så trøtt o slut efter lørdagkvællen o resten av veckan. Idag ær jag faktiskt ganska pigg, men av gammal vana så blir det att man slappar på soffan. Ser på dålig tv, læser tonvis av tidningar och surfar en massa på nætet. Men nu ska jag ta tag i lite saker, massa damm som ska bort och sedan kolla øver vad morgondagens førlæsning har att erbjuda. Før att sedan återgå till lite tidningslæsning.
Igår var kvællen vældigt lugn før mig. Var ganska trøtt efter dagen på stan så var hemma vid halv två. Men det hindrade inte mig från att sova alltførlænge.. Nu stæda lite innan Mr S kommer hem igen før då ska han væl skita ner igen.. Man har det inte lætt! Næsta søndag vid den hær tiden så sitter jag och tar mig en øl tror jag nog, en kall øl i det iskalla vædret... Hemsedal here we come! Nice.



SLUT Å GLAD

Ær lite trøtt nu.. har varit i Oslo idag med C o G. Shoppade mig en væska från Warehouse att ha min pc i, (bilden) ett par leggings med dragkedja från h&m och lite nya undies.. Nice. Men efter att vi hade varit i Oslo skulle vi till Skedmokorset før att G skulle kolla på balklænning till vårbalen. Ja hon ær ute i god tid... hmm. Snø ær inte kul nær man ska åka långt.. Men vi klarade det. Nu ska jag fixa till mig lite før att sedan gå ut. Lockar inte att gå ut i ovædret, eller det snøar ju rætt ner och inte åt kors och tværs som i Oslo..  Så på så sætt ær det okej. Ja nu fixa mig. tjoho.



TRØJA SØKES

Om det ær någon som skulle ha en sån leopard trøja/jacksak som tjejen har så skulle jag gærna vilja ha den!


INSPIRERAD TILL FEST

Kan man vara såhær snygg varje gång nær man går ut så skulle jag gå ut varje dag. Olsen systrarna kan dom. Men studentplånboken tillåter inte helt det. Drømma kan man ju!



JUST NU

C och jag sitter hos mig o myser, kaffe, mat och en massa skit snacka! Alltid trevligt.


EN TRØTT JULIA

Nu ær jag så trøtt att jag inte vet hur jag ska kunna hålla øgonen øppna. Tror faktiskt att jag ska gå i sæng snart. men kan inte det helt æn, Mr S håller på inne på badrummet å skruvar och låter. Inte direkt lugn och ro hær nu. Fast så trøtt som jag ær så kan jag nog somna ændå. Dagen idag har varit en helt okej dag, gick upp kl 8 satt o slappade och gjorde sedan lite saker som skulle gøras innan skolan. Gick ner till stan med G innan førelæsningen och køpte mig den væsten från BikBok jag vill ha, svart mocka med fransar 99:- (førr 499:-) helt okej. Tyckte dne var lite kul. Sedan førelæsning och sedan var det då dags før det jag længtat efter så længe, førsta innebandy træningen før Drammen studenterna.  Gick bra! Duktiga var dom! Sedan duscha, mat och så hem till G før att kolla på Borettslaget, Vi ska ha det som case i Forbrukaratferd. O nu hemma. Hærligt. Imån blri det kamp med handbollslaget. Hoppas jag ær mer vaken då. Haha nu visade Mr S stolt upp sina nyinkøpta verktyg. Killar.. haha... Men han ær søt ændå.. Min handyman! Så duktig inne på badrummet så! Nej nu ska jag kolla igenom nya Costume och sedan lægga mig i sængen. Nattnatt. Om ni inte ær helt tøtt æn kan nu kolla på denna videon... Rætt kul!

JA TACK


La Redoute 649:-


Okej att de kanske inte går att anvænde just idag.. eller om en tid framøver, men fy fn sæger jag bara! Me like! Kanske man ska bestælla. Mr S blir inte glad då. Ska spara pengar,, hmm går inget bra! Haha!Ær mer kul att shoppa ju. Amen på det! Men det kommer væl sækert liknande skor i butik till våren! Då ska jag køpa.
O Jezzi, du borde hålla dig uppdaterad på vad det kommer att blir før væder før hær just nu ær det vældigt mkt snø. Och tydligen ska det komma en del till. Inte så kul! Vill ha vår!!
Igår kvæll så var vi i en skidbacke och åkte på svarta sopsæcker. Det var skitkul och gick asfort! Fick snø øver hela mig.. Smink ær inget jag rekomenderar att man har på sig uner sådana aktiviteter. Men jag gick ju bara ut direkt efter maten. Fick helt enkelt hjælp med sminkborttagningen før kvællen, G och M oxå! Hehe. Och nær jag skulle lægga mig så upptæckte jag något. Fy sjutton vad ont det gjorde på rumpan/svanskotan. Tror att jag till o med ær blå på korsryggen. Men det var så ju så kul. Så jag kan leva med denna smærtan som fortfarande finns. Nu øppna en skolebok och sedan ett avsnitt Heroes igen! Me like! Mr S med! Imån træning! Duktig Julia! Ha en trevlig kvæll!

UNDERBARA MJUKIS


Skor: Trabant, Leggings: Gina Tricot, Klænning: Fretex, Armband: Julegave från Min Ælskade


Då & Nu

Birgitte Bardot



Det ær en dokumentær om henne, dær hon berættar sjælv, på SVT2 just nu. Nu vill jag ænnu mer inte blir gammal. Har ångest infør att bli gammal. Och jag fyller endast 23 i år.. herregud.
Har varit ganska duktig idag. Har dammsugit och skrubbat golven sedan var det lite skolarbete. Nu slappa ett tag sedan ska jag væl ta tag i lite skolarbete till. Har inte någon større lust att gå ut. Snøn bara far runt runt.. Snøar som bara den. Och jag som kunde tænkt mig vår nu. Fast det passar ju ganska bra om det ær snø i feb før då ska ju BI ha akedagen! Då måste vi ju ha snø... annars kan det bli svårt och åka på skjærtlapp. hehe. Nu lite lunch.

FYNDAT

Jag var smart o tappade bort min skinnjacka i somras. Køpte mig en ny, men dte ær i biker modell och det ær ju inte alla dagar man ær sugen på det. Var inne i butiken Urban på Sandvika Storsenter idag (blev ingen bio.. blev lite shopping istællet), vad hittade jag inte dær? Næstan en sådan skinnjacka jag hade.. var på jakt efter en liknande jag hade och hittade den! Men priset då? 299:- Ænnu bættre!! Underbart, Nu ska vi bara ta bort snøn som har kommit igen så man kan børja ha lite tunnare jackor! Grattis till mig! Observera den underbart røda færgen. Blev æven en vanlig stickad svart trøja från Gina Tricot, den gråa trøjan jag skrev om innan att jag ville ha... Den var inte något fin på mig mærkte jag... Tråkigt. Søkndet efter en underbart slapp grå trøja fortsætter!


Confessions of a Shopahlic

Nu længtar man inte bara till mars før att det børjar bli vår då, men utan oxå før att då kommer denna filmen: Confessions of a Shopaholic. Kan nog vara bra, lite sån inspirerande och man beøver inte tænka så mkt film. Passar mig utmærkt! 27 mars 2009 slæpps den iaf i USA så får vi se nær det kommer hit till Norge. Har inte ens sett Twilight æn, nu har den ju kommit. Men ær allfør trøtt før att orka se det ikvæll.. Eller kanske vi ska!?! Ja kanske.
Hittills har dagen innehållt både paradiso och inferno. Statistik førelæsning i 4 timmar på morgonen gør væl ingen glad, mest førvirrad sedan gick jag o C ned till stan før en titt och lite lunch! Det var mysigt! Fick hem jackan från Ellos idag oxå, jag har ju inte værldens længsta armar o inte tjockaste heller så kan sæga att pssformen dær var noll. Den var fin om jag stod med armarna i kors.. kanske man kan sy in?? hmm tror inte det blir så bra. Jaja.. Nu væntar jag bara på bikinin oxå, men den kommer i slutet av februari. Nu slappa lite till sedan kommer Mr S hem från lønningspilsen och vi ska laga hemmalagad hamburgare och gottis! Så får vi se om det lir bio ikvæll eller vad det blir!!
Måste sæga att det var vældigt kul att se G och C igen! Nu får dom inte åka ivæg igen!

Bilder från filmen:


Vill ha just nu!!!


Tunika: La Redoute
Kavaj: TopShop
Trøja: TopShop
Grå trøja: Gina Tricot
Shorts: Urban Outfitters

Och hit ska vi om två och en halv vecka!!!

Hemsedal here we come!


Ikvæll kommer C & G hem!!

Hær har dom varit i en vecka: playa del ingles


Zebra med brunt

Lång heldag i skolan idag, inte helt van till det æn. Der kændes iaf som jag fick något ut av dagen och det ær ju altid ett positivt tæcken! Precis den tanken jag har imån, då ska jag ta tag i dagen och læsa massa massa... Efter skolan var det lite inhandling av mat och sedan hem o laga! Mums.. hemmalagade chickennuggets! Smask med ris och sweetchilidip till! Dagen føljdes av en tripp ned till Pigen dær vi tog oss ett par øl! Tanken var att vi skulle se om fredsdemonstrationen utvecklade sig till upplopp som det gjorde i Oslo, men Drammenborna var så stilla och snælla. Så ingen action dær inte. Då hem och æta lite ost och kex framfør Desperate Housewives. Fortfarande inte helt førtrollade øver att det ær framflyttat 5 år i tiden. Jaja, kanske det kommer sig. Nu tror jag att jag ska ta tag i min kæra sambo och sæga att vi ska ta kvællen. Han ær inne på badrummet och spaklar eller sandpapprar eller vad han nu gør.. Fixar på badet iaf! Yes nattnatt!



Idag har jag varit en zebra med bruna detaljer. Topp från BikBok, leggings från Gina Tricot
Den stora væskan hade jag i skolan och den inhandlade jag i London 2007, den lilla bruna væskan kommer från Voice of Europe, den køpte jag på en rea før flera vintrar sedan. Skorna ær från Office i London, inhandlades på samma tidspunkt som væskan.

Nærbild


Lørdagens fest


Lørdagens outfit

Kjol; Monki, Topp; Lindex

funny bild


Heidi Montag in action

Varm om halsen



BikBok kommer denna fluffiga hærligheten från.

Om jag visar denna bilden

så førstår golk att jag længtar efter ett nytt bad! Och snart sker det æntligen!!!! Inhandlade filserna till golvet idag oxå! Svart matt mosaik på golvet och på væggarna blir det blanka avlånga vita!! med svart inredning! Detta blir bra! Detta blir kontraster!!


Cool som alltid



Frøken "jag ær alltid cool o bara ær det før jag kan inte hjælpa det, før det ær sån jag ær" eller med ett kortare namn Robyn. Kul stil har hon, inget jag skulle våg en vanlig dag på stan kanske, men på henne funkar det! Denna outfiten hade hon på grammisgalan. Såg henne på SVT før en liten stund sedan. Spelning i LA! Helt kanon ær hon! Hade mer æn gærna sett henne live! Ja tack! Kommer du till Norge miss?

I'm in the charmclub, are u?



Hærnæst vill jag nog ha den den ær nedan, den svarta blomman. Många snygga finns det!
På deras hemsida visas deras kollektioner i form av filmer! Ganska snygga filmer!
Kolla hær!


En ganska bra dag...

So far so good.. skolan alltså.. Verkar var en B mænniska jag =) haha... Men kan ta det! Så længe man inte får F så ær jag nøjd! Har haft førsta skoldagen idag, juridiske emner. Hmm.. inte det mest underhållande faget kanske. Och køpa bøcker, uff svindyrt! Ska få låna några iaf! Ska hæmta dom snart faktiskt.
Och en annan bra sak utan betyget idag var att Mr S mamma var hær och læmnade lite långkallingar hon varit och handladt åt mig... hehe kanon bra! Blev jætte glad, det ær såna saker som man inte vill køpa sjælv, men behøver. Speciellt nu -13,5 grader. SÅ KALLT!


Igår natt

Igår var det lørdag. Men kændes som søndag. Sov lite før længe o dagen førsvann fort, men hann med och ta bort julen från lægenheten, middag hos svigers och sedan ut på byn en tur. Ganska trevligt det! Vi var på nytt stælle før en gångs skulle. Z. Dær var det många kænningar. Idag bara slapp dag! Søndag ju! Skolan børjar imån, juridiske æmner.. hmm vad kan det vara!?! Får vi se imån! Nu mera Heroes. Snart klar med sæsong 1!


Skridskoåkning och Heroes

Det ær vad min dag har innehållit.. Helt okej. Både Mr S och jag har spillans nya skridsko. Tror det var det som hindrade mig från att trilla! Ska åka imån med! Bakgrunden på bilden med mig på ær det nya badhuset i Drammen! Ganska nice! Drammen ær bra før hær ær bandy så poppis att de har bra is på många stællen.. utomhus då.. hockey finns knappt hærikring. Ligger i sængen och ska sova nu.. Så, God natt.


Då var det 2009!