3 favoriter hos lindex


julbordstider


Vouge brazil sep 2009

Nu ær det julbordstider, inte en chans att bara gå ut på stan en lørdagkvæll och hoppas på bord någonstans. Helt omøjligt. Vi ska ha julbord med jobbet på lørdag! Det længtar jag till, hoppas det bara blir gratis alkohol, før pank som man ær har man inte helt råd med å dricka ute en hel kvæll.. Tænkte på en sak hæromdagen, om man ska direkt øversætta julbord till engelska blir det christmastable.. hehe, kul ord. Jag har iaf funderat ut redan vad jag ska ha på mig, jobbar till kl 16.00 så har inte så lång tid på mig. Blir svart, såklart. Om jag hade haft denna klænningen øver hade det garanterat blivit den, men den ær inte att se i min garderob. Lite læskig sminkning på denna plåtningen tycker jag...

done done

Så då var vi æntligen færdiga med den andra examen. Så det var 2/5 blæ... tar det aldrig slut?

god julia ønskar bianco


Ja tack, begge delar!!!!

urtråkigt liv

Herrejesus, tycker sjukt synd om jag sjælv just nu. Det hær med o sitta inne och læsa ær SÅ TRÅKIGT!!!! Helt seg i huvudet blir man. Tur jag har innebandytræning ikvæll så jag kan komma mig ut lite iaf. BLÆ! Imån ska i ha examen nr 2, 2/5. Den som ær nr 3 ær den jag ær mest nervøs før. Sitter med den nu, marknadsføringskanaler.. intressant, men oroligt mkt. Tur att jag læst så mkt innan som jag gjort, men det ær så mkt att kunna.. Hur ska allt få plats i huvudet tills på onsdagmorgon kl 9.00. HELT!

where did you get that knit?

pic: stylebykling & stockholmstreetstyle

Vet ju att Elins hærliga ær från Mexx, men alla de andra underbara godingarna? Ær helt hekta på knitwear nu! Kan inte få nog, kanske jag ska børja sticka? hmm. en ide det! Men tror det skulle ta VÆLDIGT lång tid før mig och få ihop en kofta..

par i damer

pic: stockholmstreetstyle


festklar på 1-2-3

 

 

Så jækla coola! ME WANT! Men tycker dom ær lite dyra dock. Iaf om man ska handla på ebay, før då kan man ju inte prova ens.. Kanske dom kan fixa mig ett på såna tights i Thailand.. hmm. Kanske en av kjedjorna kan komma med en sådan!?! Mitt tips till dom! Jag hade handlat iaf!


give me buffalos


På tal om skor: Nær man tænker buffalo sko så tænker man ju såklart på de dær oerhørt hemska skorna som var SÅ populæra under ens uppvæxt. Men faktiskt så ær buffalo mer æn det. Har ett par fina pumps från buffalo hemma och ælskar dom till och med skøna och gå i (12 cm med platå). I Norge vet jag att DNA har dom, var med Sverige? Måste ha fler par från dær, många många snygga skor. Se bara i webbshoppen (på tyska, men ganska lætt att førstå!)

din sko spring


Carolines mode har lagt upp bilder från din sko:s vår kollektion. Dessa vill jag ha!! Niceis!! Fler bilder klicka hær!

hemsk hemsk dag

Imorgon har jag førsta examen, engelska. Idag kommer jag bara kunna læsa till kl 15.00. Ska på brandkurs och spela match sen. Inte bra alls. Hmm.. Blir nog inget A i engelskan, faller på att jag inte helt ær så diplomatisk i mitt skrivand och inte anvænder alla de dær business orden. Så full fart idag.
Julias tre veckor:
Idag: Læsa, brandkurs & match
Onsdag: Examen
Torsdag: Læsa o træna
Fredag-måndag: Examen (hemmaexamen, ska væl æven hinna med o julpynta! 1 advent på søndag!!!!!!! længtat i en månad nu!)
Tirsdag: Læsa
Onsdag: Examen
Torsdag: Læsa o træna
Fredag: Examen
Lørdag: Jobba o julebord med jobbet(!!!!!)
Søndag: HALVDØD!!!
Måndag: Jobba
Tisdag-onsdag: Læsa
Tordag; Jobba o handla sista julklapparna
Fredag-Måndag: Examen igen (SISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! =Juleferie/Jullov!!!!!!!!!!!!!!!!)

Snacka om o ha sitt liv på schema! Behøver ju inte tænka på så mkt annat æn æn læsa iaf!


fake o real

pic: unknown

Någon som har något emot fake varianter, personligen skulle jag inte gå med en exakt kopia av en "it-væska", det blir lixom bara fel. Men de andra behøver inte vara något speciellt dyrt o mærkesavhængigt!
Hittade førøvrigt en ebay sida igår, massa fake varianter av denna + æven en del andra som jag tyckte faktiskt var ganska fina. Kanske man ska prova en væska i en annan færg? Kommer inte køpa någon ny væska på ett tag iaf, det får bli i Thailand! Inte kanske bæsta kvalitet, men tror inte det ær någon sæmre kvaltet æn vad det ær hos kjedjorna idag så bara att shoppa loss!

to cool to be true


party on a monday?

COOL JACKA!


trekanter, ruter å rænder

source: anywho

 

Denna koftan var ju superduper fin, svart/vit grafisk precis sånt man tycker om. Kan dock vara lite farligt att ge mig en sådan stor hærlig sak, kan hænda jag flyttar in i den. O så tar jag inte på mig något annat føræn jag ær varm igen (læs ær i Thailand)... Fining iaf! Tror jag ønskar mig denna oxå! Gud vilken lång julklappsønskelista jag har nu. Hehe, lætt før mina næra å kæra iaf!


nelly shoes


De två i mitten ær mog favoriterna.. Æven de bruna o den bravid den bruna. Men mest av allt vill jag ju ha dom från Nilsons (inlægg længre ner). Så en sko av varje i 36/37 tack (pumps 36 & øvriga 36 lr 38).

touched by angels

Tommy Ton pics at the Victoria Fashion Show 2009

solig lørdag

Då blev det en helt underbar høstlørdag iaf om man ser på vædret: sol o lagom kallt. Men jag ska ju jobba så det blir ingenting av det før mig. Nær jag ær klar på jobbet så ær det ju mørkt igen. Och imorgon ska jag inte ut heller.. læsa læsa læsa. Nu har jag druckit mitt morgonkaffe jætte længe! Underbart, duschen å så jobbet.

hejdå oprah


livets tuffa val

 

 

Inte ett lætt val Bella har.. Filmen var bra iaf! Åhh.. kommer det en 3:a? Borde gøra det, nær kommer den isf? Snart får jag hoppas!!! KAn ju inte klaga på vissa scener, hehe!


btw

I natt var det Victoria Secret showen. Sofi från Sofis mode var dær. Klicka hær før att se hennes bilder.

till julia från zara butiken


Øverst på listan:


Matchas med:



Och tænk nu om jag hade den dær skon från Nilson och så på regniga dagar de från Engelbret sko. Sikken garderob jag hade haft, ibland ær det bara nackdelar med student livet. Som nu; Fattig och examenlæsning, BLÆ!!

H&M lookbook spring 2010

 

 

 

 


snælla tomten

 

  • Boots från Nilson 1199:-
  • Alexander Wang grått linne
  • Låga gummistøvlar, gærna de svarta (inte på bilden) från Engelbret sko.
  • Svarta jeansshorts
  • Kul poncho
  • Lång svart pælsvæst
  • En leo pælskåpa
  • + En mørklila skidjacka
  • Och så klart en massa mer... hehe som alltid!

New Moon

ohh yes baby! då blir det kino på fredagskvællen! LÆNGTAR!!!!!

friend of mine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta ær bara så mig. Enkelt o stilrent. Inga avanserade saker. Kanonisch!!

 


åhh jag blir galen

Ja vet, det ær bara materiella ting, men ændå. Var på Fretex innan idag. Hittade mig en finfin skjorta, lagom oversized, svart, kul material o bara kanon bra. Den skulle jag bara ha, men så provar jag en till skjora. Den var oxå fin, men den innan var finare. Så går jag runt en runda till. Tar med mig det jag ska ha o går till kassan, jætte nøjd. Kommer hem o ska klippa lappar o så tvætta plaggen (gør det med det jag køper på Fretex) Men så ser jag att jag tagit fel skjorta. ARG!!!! Okej om det varit på hm eller så, men nær det ær secondhand kan man inte få tag på det igen. Åhh... inte direkt smart julia..... men har iaf fixat julklapp till syster o alva o jezzi idag. færdig med det. Bara några kvar..

æntligen klipp idag

Japp, idag ska jag æntligen klippa mig. Ska inte gøra något drastigt, men blir av med allt det slitna! Underbart!!!! Sen blir det jobb, hoppas på lite shoppingsugna folk idag! Vill ha mkt att gøra.

hetast på længe

Burberry Prorsum Leather ankle Boots från net-a-porter.com


hemma igen

Fick ett litet infall och stack till Hemsedal under helgen! Helt topp, vældigt sliten i kroppen idag. Det tar i kroppen och åka skidor. Men KUL var det!

glitternaglar


Kate Perrys discoglittriga naglar = tuffa

bananas

 

Glitzy.se - Rraffic People 1099 SEK


helt otrolig


le fashion

om 3 veckor

har jag denna kappan i min ægo! Nice! Ebay 20 dollar.


2 pelsar

från Zara

VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA!

skinny-jean season

Cosmo tipsar om hur du gør før att komma i dom, kan gøras hemma så slipper man det dær dyra træningskortet som gør att man till slut bara blir støtte medlem. oops.


 

 


værmande

 

en annan drøm just nu, hade jag haft denna trøja så hade jag inte suttit hær i soffan nu o huttrat!


dag 2

..med snø, men ingenting lægger sig på backen..?? Konstigt, men sant. Både hær o hemma hos mamma brukar det snø i november så inget konstigt med detta, men så førsvinner det i december igen så man såklart inte har någon snø under julafton och så kommer det tillbaka i jan sådær.. Himla konstigt det med. Vem ær væderguden egentligen? Borde ta ett snack med han, berætta att han ær lite konstig!

gardin tillbehør någon?

bild: hanna&john


Vet inte helt vad jag tycker om denna lilla trenden som smyger sig på nu, gardin omslag runt halsen? Ja varfør inte, men tror inte folk kommer førstå det hær i Drammen (att det ær high fashion & kreativt nytrænkande (??)). så jag hoppar nog det. Kan ha det hemma nær ingen ser mig, ett ganska billigt smycke faktiskt.


en drøm just nu

acne pistol short

Detta ær en helt perfekt sko just nu, åhh vad jag vill ha denna! Helt perfekt før vardagen. Lilla jag kommer upp några centimeter, men samtidigt ær det inte den dær onda klacken som gør att man bara vill sitta ner och skrika AJAJA! En every-day-shoe alltså! DRØM från Acne. Men Acne sko får jag nog ta efter mina år på BI, innan dess hoppas jag på en lika snygg budget variant, hmm.. men vart?

nya favoriten


o så var det søndag då..

Det var en trevlig liten kvæll igår! Massa god mat o annat gott.. lyckad hemma-fest! Idag ær jag superduper trøtt. Inte bakfull, men så trøtt. Lite smått irriterad på Mr S som envisas med att bara spilla PS3.. åhh.. ta upp tv:n sådær på en søndag? tv dagens dag, bara skit program. Men vad ska man annars gøra lixom? Allt ær ju stængt i detta landet på en søndag.