singstar

äntligen fick man sig lite skönsång... ehh skön o skön.. det lät väl rätt illa, men jag spöade sverre i en låt med 8600 mot hans 4500. rätt bra minne! =) hehe

men annars var lördagen väldigt bra, jobbade först, fick jobba över... men det var ok. sedan var dte bara att fixa mat o sedan fixa till sig för att gå hem till maria o robert... där överöste de oss med alkohol... blev full sjöng singstar o hade kanon kul... sedan till yatzy o partajade loss! det oxå kul.. rätt full, men fy vad kul jag hade... träffade en massa kalmariter o dansade o dansade o dansade!!! hehe askul!!! =) sedan kom även några workmates dit o det var oxå kul. fast dagen efetr mådde jag inte så bra... kanske som emma idag, för hon har inte gått upp än...?? vakna är ensam ju! ska hoppa på henne lite snart! hehe..

sedan igår så var jag o sverre hungriga, men lata så vi tog oss hem till maria o robert igen o fick mat o gotteri där... nice! sedan lite film o sova... sedan drog alla vi fyra ner till aker brygge för att kolla tivolit de hade där.. ingen höjdare för strömmen gick hela tiden.. så vi tog o lite glass o bara softade på en bänk... men men.. nice det med!

idag blir det bara att slappa, njuta av att man får pengar fast man är ledig! =) whheiii! sedan ska vi väl se pirates... får la se... kanske inte vill det idag för det är ju cityakutens nya avsnitt på måndagar ju... my show.. det enaste programmt jag följer... jaja bra info där julia... ;)

whheii.. en rätt lyckas helg... o snart är det ju helg igen... längtar något så sjunkt efter båtresan... kommer frya ihjäl, men det får man ta! åhh vad kul!!!
image22 SINGSTAR!
image23 ROBERT O EMMA CHILLAR PÅ ALTANEN!
image24 Nice hehe
image25 Graffner
image26 Kalmariter
image27 Jonas
image28 Babes
image29
Dans eller vad det kallas...???
image30 workmates

Kommentarer
Postat av: Affe

Du lyckades skriva ett blogginlägg utan att använda ett enda norskt ord ;)

2007-05-30 @ 22:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback