volle bolle ball

uff... trött jag är.. sitter o ser på oprah. uff handlar om folk som blivit grundlurade... människor... tänk lite.. jaja alla kan inte vara lika smarta som jag. =) vad har då hänt sen sist? mkt mindre pengar på kontot, o sedan mest jobbat.. så inte mkt att säga. ska bara vara hemma idag o slappa. ttrött, kan knappt hålla mina ögon öppna, fast jag har ju sovit okej i natt.. sedan jobbat o tiden gick så fort. sofia o jag är ett bra team, vi får tiden att gå fort... =) det tycker vi om. inte för att det är tråkigt på jobbet... men alltid skönt o komma hem.

o en söt kille är just nu på avslutningsfest, så fin man blir i kostym... hade velat sett. o så ska han med mig hem på midsommar.. om han får byta pass eller får ledig... vilket jag hoppas på. får åka bil då o slipper tåg!! nice! o vet att vissa är lite nyfrikna hemma..

o lätt att jag ska hem till jezzi när jag kommer hem.. ska mysa med mitt lilla gull... måste ju hålla en stor kontakt med henne. längtar tills hon kan prata så vi kan snacka i telefonnen... men jazzi vad sägs om att fixa en webcam så jag kan se henne på rörlig bild??? dåligt med mail med bilder skickat till mig oxå... det får du allt bättra till!

uff var inte snäll mot mamma o jag skäms så.. sorry mamma. ska aldrig hända igen.. fast jag är bättre än dagvid iaf!!!!

nej nu ska jag ta världen med fem fingrar o gå o gör något vettigt. whheiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback