inspiration

hær sitter man då nu mitt i natten. kunde inte sova. gick før lite modeinspiration o det kan jag lova att jag fått. ska besælla skinnjackan min nya på nætet imån oxå. imån efetr att jag var i skolan. øppnad ena boken idag. læste en sida o insåg att det var lønløst. boken ær ju på nynorsk. greit att det tar mig några extra minuter med bokmål. men nynorsk.  ibland ær det ju inget samband med det norska språket what so ever.. uff. ska kolla med førelæsaren om det finns något annat alternativ. en på engelsk.a..? uff mærker nu hur pass dårlig jag blir i svenska nu. norska ær ju typ det enda jag skriver/læser/hør hela dagarna. mamma blir nog inte glad alls..

det ær bara væntan på bra ting før mig nu. min nya telefon, mitt nya abonnemang, jacka.. jag, tålmodig? fråga mr s o han svarar att det ær nog inte min starkaste sida.
en sak jag dock inte fick vænta på så længe var pc. hela två vckor før tidig! go dell! super nøjd. fast jag visste ju vad jag fick då mr s har en likadan hær hemma. han har svart o jag bubblegum pink.. haha ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback