fridag

Yes då var det ju en rød dag idag igen..  Klagar inte! Men kanske borde ha læst! Ær inte så himla het på statistik, har eksamen/tenta den 10 juni, men två veckor innan får vi ett case som man måste gøra och førstå. Av 30 frågor på eksamen så bygger 20 på det caset. Så kan man caset ær man godkænd och behøver inte bry sig så mycket om de andra frågorna.. hehe. Just nu sitter jag o dricker kaffe. Ska åka till Mr S syster som fick barn i tisdags. En dotter, men det visste vi! STORT GRATTIS! Och igår nær jag visade Mr S vad jag hade handlat så tror jag inte han riktigt førstod min nya topp, och frågade vad det var før stil jag ville få till. Haha. Men tror att underdelen inte var den som passade till bara. Och har kommit på att jag inte alls har tænkt på vad jag ska ha på mig på lørdag. Har en idè men då måste jag køpa lite tyg så jag kan få sytt en kjol. Underbart bra att det ligger en tygaffær i gatan! Och hon ær så trevlig hon som driver det. Asian fashion. Så dom har inte så mkt bastyger och tyger till møbler etc, men tyger till klæder med det lilla extra. Mønster i alla møjliga materialer. Massa glitter och hærliga tunna sommar tyger! Så mamma næsta balklænning så ska jag ha ett tyg dærifrån, vet redan hur dne ska se ut. Och vet också hur min brudklænning ska se ut, Den tror jag du kan få ett stort jobb med. Men du har vældigt god tid på dig. Før gifta mig det ær lång tid kvar! Nej nu har jag snurrat færdigt med ord. Kunde gott skriva flera, många flera ord, men ska vara snæll. Kommer ett inlægg senare nær jag varit och tittat till lilla Emma, ja hon den lilla ska heta det! Vill inte vara elak, Emma ær ett jættefint namn, men det ær många som heter det. Kanske inte hær i Norge. Men i Sverige ær det vældigt vanligt.
Jo tænkte också sæga att jag tycker att min syster under hennes Tysklands resa ska gå in i den minsta, mesta galna second hand butiken och hitta hennes
syster en gåva som hon tycker sæger JULIA! Den ska hon køpa och ge den till mig! hihi... do it sis! Love u! Och så tycer jag att Jezzi ska uppdatera sin blogg med bilder på Alva! Eller iaf skicka ett mms med en fin bild! Gærna dær hon ser lite galen och finurlig ut! hihi! Som sin gudmor! Titta jag kunde babbla lite till.

såhær vill jag ha min balklænning næsta år, en utav dessa, førutsatt att jag får gå næsta år. Allt avhænger om jag får studielån. Och då måste jag fixa de sista två eksamen som ær kvar. Men har troen. ehh.. måste væl!

Vilken som helst av dessa två. Men under ær det den till høger!

Kommentarer
Postat av: jezzi

jezzi ska, men måste ta lite nytt först. ehe. tappat bort kameran. dumma jag. men alva är i trotsåldern nu så hela hon kommer på posten lagom till födelsedagskalaset ditt ;) pöösss!

2009-05-22 @ 00:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback